Social Media Summit – Bucuresti, 2015

Social Media Summit este eveniment marca BIZ desfăşurat anul acesta pe 18 februarie la hotelul Howard Johnson. Evenimentul se adresează specialistilor în comunicare din agentiile de PR, oamenilor de marketing, oamenilor de vânzări şi bloggerilor, şi este împărţit în trei sesiuni, artfel:

social-media-summit

Sesiunea 1 – Social media, noul vector al schimbarii:
Se vor analiza cele mai importante momente din social media în 2014, dar şi tendinţele din 2015.
Speakeri vor fi Mugur Patrascu (iLeo), Cristian Manafu, Vlad Ioan Tausance, People&People care va analiza impactul pe care la avut mediul online in campania electorala si Beata Wickbom (Senior Digital Strategist), Socialight, numita si regina online-ului in Suedia datorita experientei sale de peste 17 din acest domeniu.

Sesiunea 2 – Campionii social media din Romania:
Se vor anunta urmatoarele clasamente:

  • Topul bloggerilor cu care lucreaza companiile
  • Topul agentiilor care au lucrat cu bloggerii in 2014
  • Cele mai populare mesaje pe Facebook in 2014
  • Situatia blogosferei din Romania in 2014

Speakeri acestei sesiuni vor fi: Marta Usurelu, Alexandru Negrea si Costin Cocioaba.

Sesiunea 3 – Strategii castigatoare in social media:
Prezentarea va fi sustinuta de Iulian Padurariu, Marks si se vor prezenta companiile care au realizat campaniile de social media cu cel mai mare impact, mecanismele din spate si rezultatele pe care le-au inregistrat.

Pentru înscrieri accesati  acest link, cu mentiunea ca biletul costa 75 Euro + TVA, iar pentru bloggeri participarea este gratuită.

Cristina H.
Posted in Publicitate.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente