Va amintiti de studiul de audienta? Au sosit rezultatele!

Dacă am început ieri cu chestionare, şi azi am tot rezultatele unui astfel de studiu, de toamna trecută… dacă sunteţi cititori fideli, probabil vă amintiţi de bannerul verde, cu studiul de audienţă. Au venit, aşadar, rezultatele. Au răspuns la studiu, de la mine din blog, 217 persoane, cărora le mulţumesc din tot sufletul!

Ce-am învăţat din rezultate:

 • Facebookul & co

  Ar trebui să-mi placă mai mult, căci foarte mulţi, aproape jumătate dintre vizitatori, au ajuns pe site dintr-un link de pe facebook. Din păcate, habar n-am care sunt algoritmii de afişare, şi cât de bine ajung la voi postările mele. Nu postez des, şi mă chinui să nu postez tâmpenii, aşa că, dacă consideraţi utile postările, puteţi da Follow/Get notification (Urmăreşte, Primeşte notificări, Adaugă în lista de interese) atât pe contul meu, cât şi pe pagina dedicată site-ului. Din păcate nu pot onora cererile de prietenie, sunt la limita de 5000. Pe măsură ce mai primesc „Dez-prieteniri”, sau cum li se spune (e democraţie, şi gusturile nu se discută), mai aprob câte-o cerere… dar cam atât.

 • Cum aţi aflat de blog?

  Jumătate dintre vizitatori sosesc pe blog din motoarele de căutare, un sfert din recomandări de pe alte bloguri. Nu-i pot mulţumi lui goagle pentru „favor”, dar mă bucur că aţi găsit aici ceea ce căutaţi. Dacă nu aţi găsit, îmi puteţi lăsa mesaj şi vede ce se poate face. Le mulţumesc însă celor care m-au recomandat şi au apreciat materialele mele.

 • Cât de des citiţi acest blog? De ce?

  Nu ştiu dacă am mereu ceva de spus, sau dacă informaţia e utilă. Însă puteţi primi notificările pe mail, dacă vă abonaţi aici. În medie scriu 2-4 articole pe săptămână, poate de sărbatori fac exces de zel cu proiectele. Dar dacă nu le consideraţi utile, vă puteţi oricând dezabona.
  Mulţumesc şi celor care mă citesc pentru că informaţia este utilă, dar şi pentru că părerea mea contează (atât prin articole, cât şi pentru recomandări). Este un compliment minunat!

 • Cât de des comentaţi pe acest blog?

  Aici recunosc că m-am întristat. Am spus mereu că nu aş vrea să mă simt singură, că am nevoie să văd ca ajunge undeva imaginea, articolul, că place, că nu, un sfat, o critică (constructivă sau politicoasă, şi neapărat scrisă corect gramatical, da? 🙂 )… ceva… în schimb, jumătate dintre vizitatori nu au comentat niciodată. În afară de ceva comentarii scârboase de-a dreptul, pe care le-am şters, respect dreptul la opinie estetică, mai ales dacă este argumentat. Doar 2,5% dintre vizitatori sunt curajoşi şi comentează frecvent.

Pe scurt, cam acestea sunt rezultatele care mă privesc direct, şi pentru care vă mulţumesc!

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in De-ale casei.

12 Comments

 1. Pe scurt, ca sunt la birou…
  CITESC; RECOMAND / „FORWARDEZ”; COMENTEZ!!!
  Asta se va intampla atata timp cat vei continua sa ma inspiri cu articolele tale!
  Pup

 2. Iti admir munca, am de invatat din toate cele vazute si citite; intr-adevar, nu mi s-au parut tampenii cele postate de tine pana acum, dar chiar si de-o fi sa sa intample sa-ti mai scape vreuna, asta e, suntem oameni si uneori mai si gresim!

  Nu prea am comentat pt. ca mi-au parut prea anoste parerile mele, pentru a le exprima.

 3. Asa este si eu sunt printre cei care comenteaza fff putin, dar sunt pe urmele tale! Iti urez in continuare sa ai vizitatori mai vorbareti!

 4. pe mine ma stii de acum. sunt si guraliva si tacuta , si activa si neimplicata, dupa timp, interes fata de subiect si alti factori. dar recomand cu drag, atat cadrelor didactice cat si parintilor cu care intru in contact.
  cu FB nici eu nu pot spune ca sunt inca lamurita, dar de o vreme am inceput sa mai inteleg una alta. asa ca in masura in care prind cate o notificare de interes o dau si eu mai departe, in special pe grupurile unde stiu ca intereseaza si ajunge la parinti si copii.
  toata admiratia pentru energia si prospetimea pe care ti le ai pastrat dupa atatia ani de cand exista acest minunat proiect numit Talente de Nazdravani.

  • multumesc!!!!

   sper ca anul acesta sa pot aduce un pic de „noutate”, pentru ca si preocuparile s-au mai schimbat. si spre bine, normal.

 5. Mie mi se pare ca totusi a comenta la fiecare articol chiar te-ar pune la pamant…
  Imagineaza-ti ce-ar fi ca fiecare om care te citeste sa iti lase o urma de trecere pe aici.
  Eventual sa vrea si raspuns…
  Cum ti-ai mai trai viata? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente