Decoratiune pentru Craciun din elemente naturale (*29)

Proiectul acestei decoraţiuni este unul vechi, lăsat în aşteptare de anul trecut, când am realizat pitici din beţe de scorţişoară la atelierul organizat împreună cu editura Casa. Atunci am răsfoit numărul dedicat ornamentelor naturale, însă diversitatea materialelor m-a ţinut departe de el. Îmi amintesc cum am căutat beţele de scorţişoară înainte de atelier, magazinele hobby nu aveau, eu nu găseam suficiente… soluţia era la piaţă. Însă eu nu ajungeam în piaţă la Obor, mai bine zis în hale. Anul acesta, întâmplător, am ajuns, şi-am găsit tot ce-mi puteam dori, în mod special beţe de scorţişoară, steluţe de anason şi cuişoare. M-am rugat un pic de vânzător să mă lase să le aleg, că-mi trebuie întregi, pentru grădiniţă. Trebuie să remarc că nici nu se compară ca preţ cu cele din magazinele hobby. Dacă acolo pe 5 steluţe de anason dai uşor 10 lei, în piaţă au fost 50 de bani!

I-am lăsat Irisucăi materialele şi pistolul cu silicon, să vedem ce iese. Şi rezultatul este minunat. Am ajutat-o cu fundiţa, căci părea să-i lipsească ceva decoraţiunii, şi nu ne hotărâm dacă să devină un ornamet pentru brad, sau în combinaţie cu rămurele de brad şi o lumânare – o decoraţiune pentru masa de Crăciun. Soluţiile sunt simple şi la îndemână, dacă ştim să le căutăm. Mă gândeam chiar la suporţii de lumânare din măr. Oare când se încinge, miroase a măr copt?

scortisoara_anason_craciun

Spor la lucru, încep să se simtă arome de sărbători!

Atelierul de creatie | Proiecte de Crăciun

*Proiectul face parte din maratonul 30 de idei de Crăciun.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de Crăciun and tagged , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente