Felicitare cu Mos Craciun – quilling (*23)

Din seria minunilor pe care nu crezi să le mai vezi este şi această felicitare cu Moş Crăciun. Maratonul pe care mi l-am propus împreună cu Iris a avut mereu tentative de a-l implica şi pe Andrei. Am reuşit cu chiu, cu vai, un globuleţ. În schimb mă bucur că la „tehnologică” doamna mai are si idei bune, şi pot să trec pe listă o creaţia numai a lui! Miercurea trecută, undeva seara, l-a apucat pe Andrei panica… Am temă la tehnologică!! Pe mine şi mai şi, ultima data voia să facă arcul de triumf, de parcă la mine creşte lutul la pachet, şi am mereu rezerve… Trebuie să fac o felicitare cu Moş Crăciun, cu quilling. No, nu părea greu. Am căutat pe net ceva modele de copiii mai mari, refuzate instant. Nu-ţi dai seama cât ar trebui să muncesc la ăsta?? Am găsit unul acceptabil, şi-a trecut la treabă.

Cartonul auriu este reciclat de la o cutie de tort. Moşul – lipit în mijloc. Normal, părea gol. Aşa că i-am zis să mai facă ceva. A făcut copilul, a reciclat din cutia de quilling câteva elemente rămase de anul trecut… şi gata felicitarea. Aşteptăm joia aceasta să vedem ce zice şi doamna, căci joia trecută n-au apucat să se şi laude cu creaţiile.

quilling-mos_craciun

Atelierul de creatie | Proiecte de Crăciun

*Proiectul face parte din maratonul 30 de idei de Crăciun.

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Felicitări, Proiecte de Crăciun and tagged , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente