Ren din cârlig de rufe (*19)

Renul din cârlig de rufe este o idee din numărul 60 al colecţiei Idei creative, Figurine din sârmă pluşată. Nu sunt propuse aici modele exclusiv din acest material, sunt îmbinate o mulţime de idei, dar despre acestea am mai povestit pe blog în trecut, aici, unde puteţi vedea şi alte creaţii.

Varianta de iarnă a avut nevoie de o clamă din lemn, pictată în roşu. Îmi pare rău că nu am avut acrilic, să şi strălucească, sau măcar lac de finisaj. Capul renului este decupat din fetru, după modelul inclus în carte, lipit apoi pe carton, căci nu aveam fetru gros. Sârma pluşată a fost împărţită în jumătate, şi ambele părţi răsucite pe un creion subţire. Nu am tăiat firul de sârmă, este lipit primul pe clemă, apoi am adăugat capul. Pentru decor – ochi mobili autoadezivi, şi două buline de fetru roşu sau spumă eva. Timpul de execuţie este extrem de scurt, durează mai mult uscarea clemei pictate.

ren din clema de rufe

idei-creative60-casa1La fel de rapid se poate confecţiona şi îngeraşul, pentru care există, de asemenea, un model.

Cartea o găsiţi la: Librăria Editurii Casa, Libris.ro, Elefant.ro, Libraria eMag , Librarie.net

Atelierul de creatie | Proiecte de Crăciun | Biblioteca Năzdrăvanilor 

*Proiectul face parte din maratonul 30 de idei de Crăciun.

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de Crăciun and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente