Ingerasi din margele (*17)

Am trecut deja de jumătatea maratonului de Crăciun, şi dacă ne urmăriţi, sau vă uitaţi în categoria proiecte de Craciun cred că găsiţi destule idei simpatice de pus în practică, mai ales că anul acesta vacanţa este generoasă, şi înainte de Crăciun sunt suficiente zile libere pentru cei mici. Doar trebuie să le găsiţi ceva de făcut dacă nu vreţi să le daţi de lucru în bucătărie!

ingeras din margele idei creative editura casa

Cum sursa principală de inspiraţie rămâne colecţia Idei creative, uite că nici nu epuizez ceea ce am acasă, că numerele noi, cu tematică de sărbători, aduc surprize: azi – numărul cu Îngeraşi din mărgele. Am rămas cu gura căscată de când am răsfoit numărul, sunt mici bijuterii!! A fost momentul în care mi-aş fi dorit să am şi eu ditai trusa de mărgelit, cu sârmă, unelte, şi mărgele & accesorii de toate tipurile. Însă eu am doat câteva seturi de mărgele de la mercerie, cu care lucrez la grădiniţă când variez exerciţiile de concentrare şi motricitate fină. Se adaugă în set o rolă de nylon de pescuit (nu ştiu de ce se uita cruciş nenea ăla de la articole sportive, când i-am cerut cel mai subţire fir – „pentru câte kilograme?” – câteva grame de mărgele!) şi seturile creative ale Irisucăi cu mărgele…

ingeras din margele idei creative editura casa

Principalul „defect” e că îngerul meu e „moale”. Am strâns eu firele, dar tot i-ar trebui un cristal pe interior, să-i ţină rochiţa frumos. Cu aripile am avut mare bătaie de cap, are pe spate două atele, din mărgele transparente, ca să i le ţină cât de cât ridicate. Am urmat modelul în proporţie de 80%, în rest am improvizat, în principal pentru că nu aveam mărgelele potrivite. Dar cred eu că se pot face din orice, cât timp nu vă blocaţi între reguli. Iris mai vrea un fulg de nea, dar acesta trebuie musai pe sârmă, şi nu ştiu unde să găsesc. Sper la mercerie să aibă, căci mărgele avem, şi chiar ne dorim un fulg!

ingeras din margele idei creative editura casa

Cartea include 24 de modele de îngeri, cu toate detaliile de confecţionare, şi trei fulgi de nea. O puteţi găsi în librăria online a editurii Casa, dar cum este o apariţie foarte nouă, încă nu este în alte librării. Puteţi găsi însă numere trecute ale colecţiei, tot dedicate mărgelelor (unul chiar pentru stelute – fulgi de nea): elefant, libris, eMag, AdevarulShop, BestKids.

Atelierul de creatie | Proiecte de Crăciun

*Proiectul face parte din maratonul 30 de idei de Crăciun.

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Editura Casa, Proiecte de Crăciun and tagged , , .

2 Comments

    • Nu stiu cum e iconita de „rosesc”, dar as pune-o.
      Se poate si cu mult mai bine… insa atat am avut la dispozitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente