Globuri din polistiren decorate cu tehnica servetelului (*16)

Aveam rămase din anii trecuţi de la grădiniţă câteva bile mari de polistiren. Cum nu am pentru toată grupa, nu le-am putut folosi anul acesta, iar Iris a fost încântată când i le-am dat ei. O tură prin magazin, la cumpărături, s-a ales şi cu achiziţii de şerveţele decorate, iar unele dintre ele s-au potrivit de minune cu bilele, mai ales şerveţelele cu moşi-crăciuni.

Pentru acest proiect aveţi nevoie de bile mari (cca 10cm diametru), şerveţele cu modele mici (2-4 cm), care să nu „simtă” curbura impusă de sferă, lac pentru decupaj, sau, în caz de criză, lipici lichid transparent. Decupaţi cu grijă elementele. Ar fi de preferat ca decorul şerveţelului să fie alb, aşa nu trebuie să decupaţi pe contur, căci pe polistiren nu se va observa. Noi am umplut spaţiile libere cu steluţe, găsite la raionul de confetti. Elementul final a fost agăţătoarea cu fundiţă, şi globurile sunt gata.

glob_polistiren_servetele

Despre tehnica şerveţelului am mai povestit pe blog, şi puteţi găsi mai multe exemple aici. În colecţia Idei creative găsiţi două numere dedicate acestei tehnici:

Atelierul de creatie | Proiecte de Crăciun 

*Proiectul face parte din maratonul 30 de idei de Crăciun.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de Crăciun, Tehnica servetelului and tagged , , , .

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente