Rabdarica si mofturica salveaza Noaptea de Ajun

Începe sezonul de sărbători, şi, pe lângă faptul că nu ştiu cum şi când să mă mai împart, distracţiile pentru copii devin prioritare. Aşa că duminică mergem la teatru. Onorăm invitaţia şi vom face cunoştinţă cu Răbdărică şi Mofturică. Nu ştiu de ce am impresia că spiriduşii ăştia sunt nişte prieteni invizibili de-ai mei…. 🙂 . Abia aştept să văd dacă am dreptate! I-am întrebat pe copii dacă vor să meargă, după ce m-am asigurat că spectacolul este şi pentru copii mai mari, ca ai mei.

Aşadar, dacă nu aveţi program duminică, poate ne vedem acolo! Spectacolul va avea premiera oficială in data de 7 decembrie la ora 12.30 la Clubul Taranului, urmat de alte doua spectacole in data de 14 decembrie, ora 12.00 si respectiv 21 decembrie, ora 11.00 tot la Clubul Taranului, din incinta Muzeului National al Taranului Roman, urmand ca in acest interval sa intalneasca copii din diferite scoli si gradinite din Bucuresti.

momo2

Lumea lui MOMO anunta premiera primului spectacol din stagiunea 2014-2015 a teatrului pentru copii Momolino –  “ Rabdarica si Mofturica salveaza Noaptea de Ajun”, – duminica 7 decembrie 2014, ora 12.30 la Clubul Taranului –   o poveste de Craciun inspirata din imaginatia copiilor, in care jocul devine realitate si realitatea o joaca. Un spectacol din care nu va lipsi mult iubitul si asteptatul Mos Craciun.
Lumea lui Momo si Momolino le-au pregatit copiilor si parintilor un spectacol vesel, colorat si cu mult umor pentru oricine crede ca in noaptea de ajun totul este posibil.  Va daruim o poveste cu har in care copiii vor invata despre cum sa faca propriile alegeri, sa aiba rabdare, sa fie generosi, responsabili si sa priveasca dincolo de propriile dorinte. “ a declarat Mirela Loghin, fondatoarea Lumea lui MOMO si Momolino.
Povestea incepe in noaptea de Ajun, o noapte mai linistita si mai misterioasa ca oricare alta. Bradul e impodobit, luminile sunt aprinse, colindele se aud usor, rasetele de copii intregesc atmosfera in asteptarea lui Mos Craciun. In noaptea de Ajun totul este magic si orice e posibil. Doi spiridusi speciali Rabdarica si Mofturica il ajuta pe Mos Craciun sa ajunga inca o data la fiecare copil in parte cu cadourile mult dorite. Si asta pentru ca ei stiu sa foloseasca Praful magic de Craciun.
“Rabdarica si Mofturica salveaza Noaptea de Ajun” aduce împreună o echipă artistică valoroasa si inimoasa – Oana Rasuceanu la butoanele regiei, Adina Lucaciu, Irina Velcescu si Andrei Barbu imbracati in personajele povestii,  Doina Pop cu foarfeca si centimetrul la subtioara croind costume si decoruri, dupa o idée visata de Mirela Loghin – pentru compune farmecul povestilor pline magie si înţelepciune, pe care ni le imaginam in serile lungi de iarna.

“Să scriu ceva pentru copii era unul dintre gândurile care îmi tot dădea târcoale de foarte mult timp. Propunerea  venita de la Lumea lui MOMO, de a face o adaptare a unei poveşti pentru un spectacol de Crăciun, a fost exact impulsul necesar pentru a pune în practică o dorinţă mai veche. In felul ăsta, am reuşit să leg mai multe lucruri importante pentru mine – teatrul (ca primă iubire, înainte de film), scrierea unei piese de teatru, lucrul cu nişte actori-prieteni minunaţi, Crăciunul (momentul meu preferat din an, pe care îl aştept, de când mă ştiu, cu aceeaşi nerăbadare nebună şi de care mă bucur cu aceeaşi intensitate ca atunci când eram mică şi ştiam că Moş Crăciun există) şi, nu în ultimul rând, gândul dea lucra din nou ceva dedicat copiilor ” ne povesteste  Oana Rasuceanu, cea care semneaza regia si adaptarea textului

Biletele sunt disponibile în reţelele Eventim ? online pe www.eventim.ro, si www.iabilet.ro şi la sediul magazinelor partenere: Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas. Totodată, acestea se pot achiziţiona şi înainte de spectacole, in limita locurilor disponibile de la punctule de vânzare amenajate in spatiile de joc.

Pentru mai multe  detalii si informaţii, vă invităm să accesaţi:
http://lumealuimomo.blogspot.ro
www.facebook.com/momolinoteatrupentrucopii;
www.facebook.com/lumealuimomo?fref=ts.

…sau sa ne contactati: lumealuimomo@gmail.com, tel 0723.565.113

 

 

momo1

Cristina H.
Posted in Idei pentru timpul liber and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente