Zapezica si bunicul Inghet – concurs – etapa a IIa

A venit iarna, ca niciodată, punctuală! Prima zi de iarnă calendaristică a coincis cu o ninsoare frumoasă, iar prin parc deja erau linii de săniuţe. Pe alocuri Iarna, drăguţa de ea, s-a şi antrenat cu vreo două zile înainte, să-i iasă parada de fulgi. Năzdrăvanii s-au antrenat de săptămâna trecută, când au avut ca temă un desen/pictură pornind de la un fragment de text, care le furniza suficiente informaţii pentru a identifica grafic personajul ultimei apariţii din colecţia Călătorii în lumea basmelor, de la editura ALL. Cum s-au descurcat puteţi vedea în pagina dedicată temei, aici.

Zapezica si bunicul Inghet>Zapezica si bunicul Inghet>Zapezica si bunicul Inghet>

Săptămâna aceasta va ninge şi pe pagina concursului. Am ales ca temă un fulg de nea, construit din paste făinoase. Nu ştiu ce au pastele astea, dar parcă sunt magice… de la colierele pictate şi înşirate la grădiniţă (mai ţineţi minte pastele pătrate?) mi-au rămas tare dragi. Iar acum, când am văzut şi ce minunăţii se pot face cu ele… nu m-am putut abţine. Fulgul trebuie finalizat până la data de 7 decembrie inclusiv. Mai multe detalii despre cerinţe găsiţi în pagina dedicată probei.

Concursul se desfăşoară în perioada 24 noiembrie – 14 decembrie 2014; este alcătuit din trei probe, fiecare desfăşurându-se pe parcursul unei săptămâni. Tema este anunţată luni dimineaţa, şi poate fi realizată şi trimisă până duminică seara. O temă pierdută nu poate fi recuperată. Pe lângă realizarea temei, copiii trebuie şi să acorde puncte colegilor de grupă, pentru a stabili clasamentul final al concursului. Clasamentul copiilor este un exerciţiu de evaluare, fără legătură cu tragerea la sorţi a premiilor oferite de editura Galaxia Copiilor.

Copiii trebuie să lucreze singuri. Nu au nimic de câştigat ori de învăţat dacă îşi observă la lucru părinţii ori educatorii. Nu uitaţi de codul de onoare al Năzdrăvanilor!

Editura Galaxia Copiilor

Concursul Zăpezica şi bunicul Îngheţ beneficiază de 5 premii oferite de Editura Galaxia Copiilor. Câștigătorii își pot alege ca premiu una dintre următoarele variante.

  • 3 cărți de colorat uriașe din seria Jumbo: JUMBO. IARNA
    de Roxana Geantă, JUMBO CARTOON CARTE DE COLORAT 5, JUMBO CARTOON CARTE DE COLORAT 6
  • 3 cărți de povești din colecţia Călătorii în lumea basmelor: ZĂPEZICA-BUNICUL ÎNGHEȚ, de Alexander Afanasiev; PITICUL NAS LUNG
    de Wilhelm Hauf, TROLUL FĂRĂ INIMĂ
    de Asbjornsen & Moe
  • Primele două volume din seria Pisicile războinice, de Erin Hunter

Pentru fiecare temă rezolvată, copiii care participă primesc o şansă la tragerea la sorţi pentru a câştiga unul dintre premii. Premiile nu vor fi cumulate, chiar dacă vor ieşi la extragere ambele sau toate trei numerele aparţinând unui singur copil. Un participant va primi un singur premiu, iar pentru celelalte premii se va trece la o nouă extragere.  

Cadrele didactice care doresc să participe la concurs pot înscrie un singur copil din clasă.

Premiile nu pot fi transformate în bani, şi se expediază numai la adrese de pe teritoriul României. În cazul unui premiu nerevendicat în 3 zile de la anunţarea norocoşilor (pe blog, la secţiunea "Din culisele concursurilor"), acesta se va acorda prin tragere la sorţi celorlalţi participanţi. Prin revendicarea unui premiu se înţelege adăugarea unui mesaj, în cadrul articolului dedicat, care să conţină adresa şi datele de indentificare.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 16 decembrie 2014. Câştigătorii vor fi anunţaţi public, nu personal fiecare în parte, iar pentru a fi la curent cu detaliile urmăriţi articolele de pe blog prin intermediul abonamentului, realizabil aici.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Din culisele concursurilor and tagged .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente