3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani. Concursul Origami 3D

Marisa a ales o steluta origami,am inceput prin a ne uita la mai multe titoriale pe you tube,sa vada exact in ce consta tehnica,apoi a luat o coala alba si am inceput sa indoim pana am obtinut dreptunghiuri de 5 pe 3 si apoi a trcut la indoit,pana a facut 54 de bucati,recunosc a durat cateva zile caci nu prea avea rabdare,si am sticat ceva hartie pana produsul finit a fost cel dorit.dar cu rabdare s-a descurcat,apoi a trecut la decorare partea cea mai placuta,a venit cu o gramada de idei si accesorii,dar a ramas la o fundita si 2 ciupercute puse in mijlocul stelutei,si ca agatatoare a folosit o bucata de tiul roz lipindul de steluta.aceasta este povestea stelutei noastre!! multumim pt concursuri si idei!!!

Origami 3D


Editura Casa

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged .

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente