Decoratiune cu ghirlande (*7)

Temele de la năzdrăvani au fost de multe ori punctul de plecare pentru multe proiecte ale Irisucăi. Când ne-am apucat de confecţionat „ceva” dintr-un pahar de plastic, Iris voia ceva nici prea greu, dar nici prea uşor. Paharul transformat în decoraţiune de sărbători cu ghirlande i-a luat vreo trei zile. Greu a fost până s-a hotărât ce anume să înşire. Am avut ciucuraşi coloraţi, confetti şi mărgele, şi i-a pus şi „alarmă”. Adică un clopoţel, poate, cine ştie, din greşeală, Moş Crăciun se va lovi de el, îl va auzi şi îl va vedea.

Partea de sus a fost decorată cu spumă autoadezivă, tăiată în diferite forme, sau pregătite chiar de ea. A mai folosit bandă decorativă. Pentru confetti a folosit acul, altfel nu prea ar fi reuşit să le înşire. Cred că poate fi lucrat lejer la şcoală, cu copii mai măricei, sau cu cei care nu se sperie de ac.

pahar_ghirlande

Atelierul de creatie | Proiecte de Crăciun 

*Proiectul face parte din maratonul 30 de idei de Crăciun.

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de Crăciun, Proiecte de iarnă and tagged , , , , , , .

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente