Decoratiune cu peisaj de iarna in pahar de plastic (*5)

Am avut de curând o temă săptămânală care le cerea copiilor să realizeze o decoraţiune folosind un pahar de plastic. Iris a pregătit două, dar numai una a fost gata atunci în timp util pentru temă. A doua i-a luat mai mult timp. Se vrea a fi un glob magic de Crăciun, numai că nu i se întâmplă nimic dacă îl răsturnăm.

Am tăiat un cerc, mai mare cu un centimetru decât cel desenat cu gura paharului, şi l-am îndoit peste acesta, confecţionând suportul. Pe suport am lipit benzi de hârtie îndoite ca scăunelele, pentru a obţine „curbe de nivel”. Voiam musai multă zăpadă, şi ca să nu troienim totul, brăduţii şi căsuţele stau cocoţaţi pe suporţi.
Decoratiune de iarna din pahar de plastic

Quillingul a fost tehnica principală, iar brăduţul este un model inspirat din numărul 38 al Ideilor creative, în care mai sunt cuprinse şi alte idei faine de sărbători. Decorurile au fost pictate cu acuarelă albă, pentru că vata nu stătea cu niciun chip aşezată frumos. Am adăugat apoi omul de zăpadă şi câteva tufe, rămăşiţe nereuşite de cetină, dar pe care Iris nu s-a îndurat să le arunce, dacă tot le făcuse. Pe interiorul paharului am pus fulgi de nea.

Decoratiune de iarna din pahar de plastic

Atelierul de creatie | Proiecte de Crăciun 

*Proiectul face parte din maratonul 30 de idei de Crăciun.

 

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de Crăciun, Proiecte de iarnă and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente