Concursul de creatie – Ornamente de Craciun in origami 3Dafis-iarna-2014

Iarna aceasta se anunţă plină de provocări, şi concursul pe care l-am pregătit împreună cu editura Casa este provocarea pe care eu v-o facem de a exersa o tehnică mai puţin utilizată. Evenimentul cel mai important pentru cei mici, înainte de sosirea Moşului, este, trebuie să recunoaştem, împodobirea bradului. Nu ar avea niciun farmec dacă printre beculeţe şi globuri sclipitoare nu am agăţa şi un ornament făcut cu propriile mânuţe, aşadar nu puteam organiza decât un concurs de ornamente de brad, cu cerinţele speciale. Concursul din această iarnă se adresează preşcolarilor şi şcolarilor mici, care, cu atenţie şi îndemânare, vor realiza un ornament folosind tehnica origami 3D. Concursul se va desfăşura în luna decembrie 2014.

Dacă nu cunoaşteţi această tehnică, puteţi afla detalii din noua apariţie din colecţia Idei creative a editurii Casa. Tehnica presupune realizarea prin îndoire a unor piese mici din hârtie, care, îmbinate după cele mai diverse modele, pot avea rezultate de-a dreptul spectaculoase. Este un exerciţiu minunat de răbdare, îndemânare, dexteritate şi imaginaţie pentru cei mici. Puteţi alege să urmaţi un model anume, sau să confecţionaţi elementele şi să daţi frâu liber imaginaţiei. Puteţi să le îmbinaţi, iar dacă doriţi, să le lipiţi pentru ca modelul să devină definitiv. Dacă doriţi să vă jucaţi, desfaceţi elementele şi confecţionaţi un alt obiect.

Programul concursului:

 • 1 decembrie 2014 : se afişează pe această pagină creaţiile participante şi poate începe votul pe pagina dedicată fiecăreia. Creaţiile care intră în concurs după această dată nu vor beneficia de perioadă de graţie pentru strângerea voturilor.
 • 14 decembrie, ora 24:00: se încheie votul publicului.
 • 21 decembrie 2014: anunţarea câştigătorilor.

Creaţiile pot fi înscrise în concurs până la data de 12 decembrie 2014, inclusiv.

Condiţiile de realizare:

 • tema creaţiei: realizarea unui ornament pentru pomul de Crăciun folosind tehnica origami 3D.
 • dimensiune: nu există o limită impusă, doar un număr de elemente. Creaţia va fi realizată din cel puţin 30 elemente confecţionate din hârtie. Va fi fotografiată, şi vor fi trimise două imagini. Prima imagine va reprezenta ornamentul singur, a doua imagine – copilul (autorul) va ţine ornamentul în mână. Nu vor fi acceptate în concurs fotografii neclare, mişcate, întunecate, care să nu ofere o imagine corectă a ansamblului. De asemenea, dimensiunea minimă a imaginii este 800×600 pixeli. În concurs va fi publicată doar poza cu ornamentul. Poza reprezentând copilul este considerată probă martor şi este obligatorie pentru înscrierea în concurs.
 • materialele: elementele necesare vor fi realizate îndoind dreptunghiuri de hârtie de dimensiunea 5x3cm. Ornamentul va avea obligatoriu agăţătoare. Forma pe care acesta o poate avea rămâne la alegerea participanţilor. Puteţi folosi pentru decor creioane, carioci, acuarele, glitter, obiecte mici, articole hobby, decupaje cu motive de sezon, lăsând vizibil suportul realizat prin tehnica origami 3D. Atenţie, de multe ori simplu şi elegant poate întrece o abundenţă de materiale. Nu vor fi folosite autocolante cu personaje celebre din desene animate sau filme pentru copii. Juriul nu va ţine cont de cantitatea de accesorii folosită, ci de ingeniozitatea şi complexitatea modelului de bază, precum şi de modul în care a fost adaptată ideea la cea de ornament pentru pomul de iarnă.
 • elemente obligatorii: cel puţin 30 elemente de hârtie îmbinate, agăţătoare.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu accepta în concurs creaţiile ce nu respectă regulile de confecţionare. Dacă aveţi nelămuriri asupra unui element, cel mai bine întrebaţi înainte dacă este acceptat, folosind formularul de contact de la finalul acestui articol.

Poate participa la acest concurs orice copil, la grădiniţă sau la şcoală, cu vârsta între 4 şi 13 ani, cu o singură creaţie individuală. În cazul grupurilor care participă sub coordonarea unui cadru didactic, numărul maxim de copii care pot fi înscrişi este de 3, fiecare participând cu o creaţie proprie. (Nu se acceptă lucrări colective, şi trimiterea creaţiilor la concurs presupune că aţi obţinut deja acordul părinţilor pentru fotografie şi participarea la concurs.) Premiile vor fi expediate numai la adrese de pe teritoriul României, iar participanţii din străinătate sunt rugaţi să aibă în vedere acest aspect.

Ţin să menţionez că este un concurs pentru copii, iar câştigul fiecăruia dintre participanţi va consta în deprinderile dobândite pe parcursul realizării temei, şi nu din observarea la lucru a părinţilor, educatorilor sau învăţătorilor.

Pentru înscrierea în concurs trimiteţi un mail la admin@talentedenazdravani.eu care să conţină numele complet, vârsta copilului, localitatea de domiciliu, imaginea creaţiei, fotografia copilului cu creaţia, precum şi o scurtă descriere a acesteia şi a modului de realizare (sau un link, dacă a fost prezentată pe blogul personal). Mailul este obligatoriu, chiar dacă folosiţi pentru transferul fişierelor alte modalităţi.

Premiile acestui concurs sunt oferite de editura Casa şi constau în vouchere valabile în librăria online, accesibilă aici.

Două premii pentru "Cel mai frumos ornament":

 • se acordă primilor doi participanţi ale căror creaţii acumulează cel mai mare punctaj în urma centralizării votului juriului la categoria "cea mai frumoasă realizare".
 • premiile conţin fiecare câte un voucher în valoare de 60 lei.

Premiul de popularitate:

 • se acordă participantului care acumulează în perioada 1-14 decembrie 2014 cele mai multe puncte pe pagina dedicată creaţiei sale din timpul concursului.
 • nu pot participa la această categorie câştigătorii premiilor de popularitate din ediţiile precedente ale concursurilor speciale "Talente de Năzdrăvani"
 • premiul conţine un voucher în valoare de 40 lei.

Cinci premii oferite prin tragere la sorţi.

 • se acordă participanţilor la concurs, extraşi la tombolă, cinci la număr, alţii decât cei care au obţinut deja un premiu.
 • premiile conţin fiecare câte un voucher în valoare de 20 lei.

Un voucher este valabil pentru o singură comanda, şi nu poate fi preschimbat în bani. În cazul unei comenzi sub valoarea voucherului, diferenţa nu se restituie. Suma care depăşeşte valoarea voucherului se achită la livrare. Premiile beneficiază de livrare gratuită.

Recomandări pentru câştigători:

Pasteluri cu flori, grădini ?i câmpuriPerspectivaPeisaje în acuarelăQuilling - flori ?i alte ornamente - Idei creative 100Animale sălbatice din hârtie - Idei creative 101Modelarea plastilinei - Idei creative 99Mandale din hârtie - Idei creative 98Origami în 3D - Idei creative 97Hoinari prin anotimpuri. IarnaPachet Bobi?ă ?i Buburuză - 3 volume

În cazul în care câştigătorul unui premiu nu îşi va revendica premiul în termen de trei zile de la anunţarea rezultatului, premiul va fi atribuit următorului clasat/extras. În caz de egalitate la puncte între concurenţi, se va hotărî prin tragere la sorţi ordinea acestora.

Votul publicului va fi cel care va hotărî către cine va pleca premiul de popularitate
Va fi declarată câştigătoare creaţia care va strânge, pe pagina dedicată, cele mai multe puncte. Pentru a fi validat ca punct, un comentariu trebuie să îndeplinească simultan următoarele două condiţii:

 1. Foloseşte un IP unic pentru a adăuga un comentariu (se poate vota o singură dată de pe un calculator sau dintr-o reţea care foloseşte acelaşi IP). Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate în cadrul concursului (de asemenea, nu folosiţi o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).
 2. StropiComentariul este însoţit de un click  pe contorul de vot (cel cu picături de culoare, de la finalul fiecărui articol.) Dacă IP-ul nu este înregistrat de contor, înainte sau imediat după adăugarea mesajului, comentariul nu este aprobat. Voturile doar pe contor, fără a fi însoţite de comentariu, nu vor fi considerate puncte.

Vor fi aprobate pe durata concursului pe paginile dedicate fiecărui participant doar mesajele la obiect, şi care îndeplinesc simultan cele două condiţii de mai sus. Pentru orice alte comentarii sau întrebări, vă rog folosiţi această pagină şi formularul de contact de mai jos.

Juriul care va hotărî acordarea celor două premii ( "Cel mai frumos peisaj") va fi alcătuit din copiii care au participat la probele săptămânale ale concursurilor "Talente de Năzdrăvani" sau la evenimentele speciale organizate. Un "jurat" va puncta 10 creaţii şi va adăuga pe acest subiect un mesaj între 15-20 decembrie 2014. În cazul în care un jurat este şi participant la concurs, nu-şi va putea puncta propria lucrare. Membrii juriului vor fi anunţaţi pe mail, iar mesajul la acest articol va trebui adăugat cu adresa de mail la care au primit instrucţiunile, altfel punctele nu vor fi luate în considerare.

Vom răsplăti şi efortul copiilor de a juriza creaţiile în concurs. Un premiu "editura Casa” (un voucher în valoare de 20 lei) va fi acordat prin tragere la sorţi, la care vor participa toţi copiii invitaţi să jurizeze şi care şi-au exprimat votul în această pagină. Pe lângă acest premiu, voi acorda eu, prin tragere la sorţi, un premiu surpriză, tot pentru juriu.

Mult succes tuturor participanţilor!

Pentru cadrele didactice care doresc să încurajeze participarea copiilor la astfel de exerciţii, am pregătit separat un banner al concursului, în două variante: prima se poarte printa, de aici, iar a doua poate fi afişată pe blogul grupei/clasei, în cazul în care acesta există. Codul este:

<a href="http://talentedenazdravani.eu/promo.htm" target="_blank" title="Talente de Nazdravani"><img src="http://talentedenazdravani.eu/img/promo/concursuri160x160.gif" alt="Talente de Nazdravani" border="0" title="Talente de Nazdravani" /></a>


Editura Casa

Concursuri precedente: Primavara la fereastra, O felicitare – o poveste, Ghiozdanelul creativ, MandaMagicOul NazdravanSteluta calatoare,  Primul clopotelJocurile CopilărieiRilă-IepurilăPrimul fulg de nea,Toamna la noi acasă,  Vine Iepuraşul!,  Brăduţul meu specialToamna prin ochi de copilLumea mea cea mică.


Creatiile copiilor:


1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani
Origami 3D Vezi detalii


2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani
Origami 3D Vezi detalii


3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani
Origami 3D Vezi detalii


4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani
Origami 3D Vezi detalii


5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani
Origami 3D Vezi detalii


6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani
Origami 3D Vezi detalii


7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani
Origami 3D Vezi detalii


8. Vlad T., Otopeni, 5 ani
Origami 3D Vezi detalii


9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani
Origami 3D Vezi detalii


10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani

Origami 3D Vezi detalii


11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani

Origami 3D Vezi detalii


12. Alexandru T., Pascani, 8 ani

Origami 3D Vezi detalii


13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani

Origami 3D Vezi detalii


14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa

Origami 3D Vezi detalii


15. Cristina R., Botosani, clasa I

Origami 3D Vezi detalii


16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani

Origami 3D Vezi detalii


17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani
Origami 3D Vezi detalii


18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a

Origami 3D Vezi detalii


 


Editura Casa

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate, Editura Casa and tagged , , , , , .

47 Comments

 1. Peste cateva zile facem si noi vastra necesara pentru a putea participa la concurs. Pana atunci, ne gandim la idei de ornamente.

  • Poate fi orice proiect realizat prin aceasta tehnica, pe care il „spanzurati” in brad. In plus poate o fundita de sezon.

 2. …Buna…..
  …o tema frumoasa de concurs…
  …doua intrebari…ornamaentul trebuie sa fie exclusiv pentru brad(sau se poate si coronita de la usa)? si ce inseamana 30 de elemente imbinate?…multumesc frumos…

 3. Buna,vroiam sa va spunem ca lucrarea Marisei nu participa la categoria premiul de popularitate,intrucat ea a castigat in urma voturilor la cocursul,,primavara la fereastra,, sustinem alti concurenti! Succes tuturor!

  • nicio problema 🙂
   verificarea finala o fac inainte de atribuirea premiilor, daca sunt copii care au mai castigat.

 4. Waw sunt absolut superbe. Nu stiu daca reusim sa finalizam si noi lucrarile dar urmarim cu drag si va vom vota. Succes tuturor participantilor!

 5. Am terminat de numarat voturile publicului… si numarat de doua ori, avem doi concurenti la egalitate.
  Mai jos este tabelul. Vom afla care dintre ei castiga prin tragere la sorti, inainte de a atribui celelalte premii. In cazul in care unul dintre cei doi castiga un premiu oferit de juriu, celalalt va avea automat premiul publicului.

  1 Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani . 13 comentarii – 27 voturi – 8 puncte –
  2 Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani . 7 comentarii – 11 voturi – 6 puncte –
  3 Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani . 1 comentarii – 1 voturi – 1 puncte –
  4 Andreea T., Bucuresti, 10 ani . 0 comentarii – 1 voturi – 0 puncte –
  5 Amelia T., Bucuresti, 10 ani . 0 comentarii – 1 voturi – 0 puncte –
  6 Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani . 17 comentarii – 22 voturi – 12 puncte –
  7 Ruxandra T., Otopeni, 7 ani . 2 comentarii – 1 voturi – 1 puncte –
  8 Vlad T., Otopeni, 5 ani . 3 comentarii – 2 voturi – 1 puncte –
  9 Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani . 12 comentarii – 10 voturi – 6 puncte –
  10 Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani . 0 comentarii – 0 voturi – 0 puncte –
  11 Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani . 0 comentarii – 1 voturi – 0 puncte –
  12 Alexandru T., Pascani, 8 ani . 16 comentarii – 16 voturi – 12 puncte –
  13 Denisa Maria H., Iasi, 6 ani . 1 comentarii – 3 voturi – 1 puncte –
  14 Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa . 1 comentarii – 5 voturi – 1 puncte –
  15 Cristina R., Botosani, clasa I . 2 comentarii – 7 voturi – 2 puncte –
  16 Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani . 0 comentarii – 0 voturi – 0 puncte –
  17 Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani . 4 comentarii – 3 voturi – 3 puncte –
  18 Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a . 5 comentarii – 4 voturi – 4 puncte –

 6. Felicitam pe toti cei care au avut rabdarea necesara sa faca aceste frumoase lucrari! Am vazut ce inseamna, deci vorbim in cunostinta de cauza.

  Maia, 6ani, membru in juriu

  I-au placut atat de mult lucrarile incat m-a rugat sa-i mai adaug macar o casuta sau o patratica sa mai treaca pe cineva pe lista. A inteles si pana la urma a hotarat astfel:

  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 2
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani –
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani –
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani –
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani – 7
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani –
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani – 4
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani –
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani – 6
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani –
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani – 1
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani – 9
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani – 3
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa – 5
  15. Cristina R., Botosani, clasa I – 8
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani –
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani – 10
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a – 0

  55

  Horia, clasa a 2-a, membru in juriu

  El a fost mai hotarat, este si mai mare, si a stabilit astfel:

  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 4
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani – 8
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani – 2
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani –
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani –
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani – 3
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani –
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani –
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani – 9
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani – 1
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani –
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani – 7
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani –
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa – 6
  15. Cristina R., Botosani, clasa I –
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani – 5
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani – 0
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a – 10

  55

 7. buna,o intrebare,membrii juriului daca sunt si participanti nu isi pot puncta propia lucrare? la horia si maia membrii juriului apare in dreptul lor pc 10,asta inseamna ca si-au acordat pc pt lucrare? multumim

 8. Puncte acordate de catre Mihai
  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 10
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani –
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani –
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani –
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani – 6
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani – 3
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani – 7
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani – 5
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani –
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani –
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani – 8
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani – 9
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani – 4
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa – 2
  15. Cristina R., Botosani, clasa I –
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani –
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani –
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a – 1

  55

 9. Puncte acordate de catre Silviu(membru juriu),nr10
  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani 9
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani 3
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani –
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani –
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani 1
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani –
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani 2
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani –
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani 4
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani ac.pct.
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani 5
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani 8
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani –
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa 7
  15. Cristina R., Botosani, clasa I 10
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani –
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani –
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a 6
  De?i au fost concuren?i pu?ini,a fost destul de greu de acordat puncte,pentru c? tema a p?rut un pic grea.Mul?umim pt concurs

 10. Puncte acordate de Amalia
  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 7
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani – 6
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani –
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani –
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani –
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani –
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani – 5
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani – 8
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani – 1
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani –
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani –
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani – 3
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani –
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa – 4
  15. Cristina R., Botosani, clasa I – 10
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani –
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani – 2
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a – 9

  55

 11. Puncte acordate
  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 10
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani –
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani – 9
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani – 4
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani – 2
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani – 8
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani –
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani –
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani – 7
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani – 3
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani – 1
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani –
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani – 5
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa –
  15. Cristina R., Botosani, clasa I –
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani – 6
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani –
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a –

 12. Puncte acordate
  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 10
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani – 8
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani –
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani –
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani – 9
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani –
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani – 7
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani –
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani –
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani –
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani – 5
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani – 2
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani –
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa – 4
  15. Cristina R., Botosani, clasa I – 6
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani –
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani – 1
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a – 3

 13. Alexia, membru in juriu a acordat astfel punctele (cu felicitari pentru toti copiii participanti):

  Puncte acordate
  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 10
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani – 9
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani – 3
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani –
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani –
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani –
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani –
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani –
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani – 5
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani –
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani –
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani – 7
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani – 1
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa – 6
  15. Cristina R., Botosani, clasa I – 4
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani – 2
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani –
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a – 8

 14. Andrei – membru in juriu
  Puncte acordate
  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 10
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani – 6
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani –
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani –
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani –
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani – 7
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani – 8
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani –
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani – 5
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani –
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani – 4
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani – 3
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani – 9
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa –
  15. Cristina R., Botosani, clasa I – 2
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani –
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani –
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a – 1

  Radu – membru in juriu
  Puncte acordate
  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 10
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani – 9
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani –
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani –
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani –
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani – 3
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani –
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani – 1
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani – 4
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani –
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani – 5
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani –
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani – 8
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa – 6
  15. Cristina R., Botosani, clasa I – 2
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani –
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani –
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a – 7

  Felicitari tuturor participantilor, toate lucrarile sunt minunate.

 15. Punctele noastre sunt:

  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 9
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani – 4
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani – 3
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani – –
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani – –
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani – –
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani – 2
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani – –
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani – 7
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani – –
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani – –
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani – 10
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani – –
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa – 8
  15. Cristina R., Botosani, clasa I – –
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani – 6
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani – 1
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a – 5

 16. Pacat ca doar 10 pot fi alese!!!!!!
  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 9
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani – 2
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani – 1
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani –
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani –
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani – 3
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani – 5
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani –
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani – 8
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani –
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani –
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani – 10
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani –
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa – 7
  15. Cristina R., Botosani, clasa I – 4
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani –
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani –
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a – 6
  Felicitari tuturor!

 17. Puncte acordate
  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 10
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani –
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani –
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani –
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani – 9
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani –
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani –
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani –
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani – 4
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani – 8
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani –
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani – 3
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani – 5
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa – 2
  15. Cristina R., Botosani, clasa I – 7
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani – 1
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani – 6
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a –

 18. Cel mai frumos ornament dar si cel mai dificil este cel al Anastasiei(nr 1) , felicitari .
  nu vreau sa influentez in niciun fel juriul , oricum am vazut de mai multe ori ca i s-a acordat punctajul maxim.

 19. Membru juriu
  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani –
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani – 10
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani –
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani –
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani – 3
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani – 2
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani – 7
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani –
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani –
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani – 6
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani – 4
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani –
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani – 1
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa – 9
  15. Cristina R., Botosani, clasa I –
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani –
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani – 5
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a – 8
  Sarbatori fericite tuturor!!

 20. 1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 8
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani – 2
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani –
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani –
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani – 5
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani – 3
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani –
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani –
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani – 7
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani – 1
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani –
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani –
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani – 4
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa – 9
  15. Cristina R., Botosani, clasa I –
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani – 6
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani –
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a – 10

 21. MEMBRU IN JURIU DENISA H. nr.13

  Puncte acordate
  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 7
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani – 2
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani –
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani –
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani – 4
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani –
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani – 1
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani –
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani – 5
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani –
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani –
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani – 3
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani –
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa – 10
  15. Cristina R., Botosani, clasa I – 6
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani – 9
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani –
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a – 8

  55

  MEMBRU IN JURIU LAURA H. nr. 14

  Puncte acordate
  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 6
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani – 5
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani –
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani –
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani –
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani –
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani – 1
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani –
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani – 4
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani –
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani – 7
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani – 3
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani – 8
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa –
  15. Cristina R., Botosani, clasa I – 9
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani – 2
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani –
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a – 10

  55
  Felicitari tuturor participantilor!

 22. Punctajele acordate sunt:
  Puncte acordate
  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 10
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani –
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani – 9
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani –
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani – 5
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani –
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani – 2
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani – 6
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani –
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani –
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani – 7
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani –
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani – 3
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa –
  15. Cristina R., Botosani, clasa I – 8
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani –
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani – 4
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a – 1

 23. Jurizare:
  Puncte acordate
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a – 10
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa – 9
  15. Cristina R., Botosani, clasa I – 8
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani – 7
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani – 6
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani – 5
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani – 4
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani – 3
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani – 2
  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 1
  55

 24. Puncte acordate
  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 1
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani – 6
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani –
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani –
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani –
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani – 7
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani –
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani –
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani – 10
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani –
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani – 2
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani – 8
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani – 3
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa – 5
  15. Cristina R., Botosani, clasa I – 9
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani –
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani –
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a – 4

 25. Puncte acordate
  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 2
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani – 10
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani –
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani –
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani –
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani – 9
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani – 3
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani – 6
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani – 8
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani –
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani – 7
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani – 4
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani –
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa –
  15. Cristina R., Botosani, clasa I – 5
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani –
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani –
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a – 1

 26. Puncte acordate
  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 10
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani – 1
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani –
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani –
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani –
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani –
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani – 4
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani – 3
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani –
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani –
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani – 8
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani – 9
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani – 2
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa – 6
  15. Cristina R., Botosani, clasa I – 7
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani –
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani –
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a – 5
  Felicitari participantilor…lucrarile sunt super frumoase…Sarbatori fericite!!!

 27. Puncte acordate
  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 9
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani – 4
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani –
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani –
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani –
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani – 8
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani – 3
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani –
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani –
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani –
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani – 10
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani –
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani – 2
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa – 7
  15. Cristina R., Botosani, clasa I – 6
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani – 1
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani –
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a – 5

 28. 1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 10
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani –
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani –
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani –
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani – 9
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani –
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani – 7
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani –
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani – 2
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani –
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani –
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani –
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani – 5
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa – 3
  15. Cristina R., Botosani, clasa I – 6
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani – 1
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani – 8
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a – 4

 29. Puncte acordate de juriu:

  total Juriu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
  1 Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani 174 2 4 10 9 7 10 10 10 10 10 9 9 10 8 7 6 10 1 1 2 10 9 10
  2 Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani 95 8 3 6 8 9 6 9 4 2 10 2 2 5 6 10 1 4
  3 Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani 27 2 9 3 3 1 9
  4 Andreea T., Bucuresti, 10 ani 4 4
  5 Amelia T., Bucuresti, 10 ani 63 7 6 1 2 9 9 3 5 4 5 3 9
  6 Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani 60 3 3 8 7 3 3 2 3 4 7 9 8
  7 Ruxandra T., Otopeni, 7 ani 73 4 7 2 5 7 8 2 5 7 1 1 2 5 3 4 3 7
  8 Vlad T., Otopeni, 5 ani 31 5 8 1 6 2 6 3
  9 Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani 96 6 9 4 1 7 5 5 4 7 8 4 7 5 4 10 8 2
  10 Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani 25 1 3 8 6 1 6
  11 Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani 74 1 8 5 1 5 4 5 4 7 7 2 7 8 10
  12 Alexandru T., Pascani, 8 ani 105 9 7 9 8 3 2 7 3 10 10 3 3 3 7 8 4 9
  13 Denisa Maria H., Iasi, 6 ani 63 3 4 5 1 9 8 5 1 4 8 3 3 2 2 5
  14 Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa 115 5 6 2 7 4 4 6 6 8 7 2 9 9 10 9 5 6 7 3
  15 Cristina R., Botosani, clasa I 117 8 10 10 6 4 2 2 4 7 6 9 8 8 9 5 7 6 6
  16 Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani 39 5 6 2 6 1 6 9 2 1 1
  17 Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani 37 10 2 1 1 6 5 4 8
  18 Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a 122 10 1 6 9 3 8 1 7 5 6 8 10 8 10 1 10 4 1 5 5 4

  Puncte acordate de public:

  Votul publicului: puncte
  1 Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani 8
  2 Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani 6
  3 Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani 1
  4 Andreea T., Bucuresti, 10 ani 0
  5 Amelia T., Bucuresti, 10 ani 0
  6 Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani 12
  7 Ruxandra T., Otopeni, 7 ani 1
  8 Vlad T., Otopeni, 5 ani 1
  9 Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani 6
  10 Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani 0
  11 Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani 0
  12 Alexandru T., Pascani, 8 ani 12
  13 Denisa Maria H., Iasi, 6 ani 1
  14 Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa 1
  15 Cristina R., Botosani, clasa I 2
  16 Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani 0
  17 Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani 3
  18 Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a 4

  link inregistrare video: https://www.youtube.com/watch?v=z3fj5Dy3VSM

 30. Puncte acordate
  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 10 p
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani – 5p
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani –
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani –
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani –
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani – 6p
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani – 9p
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani –
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani – 4p
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani –
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani – 3p
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani –
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani – 7p
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa –
  15. Cristina R., Botosani, clasa I –
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani – 2p
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani – 1p
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a – 8p

 31. Buna seara! Din cate vad, Cristina a castigat un premiu, dar chiar daca m-am uitat si pe inregistrare, nu am inteles care e… Oricum, ne bucuram mult!

 32. Toate lucrarile au fost minunate! ii felicit pe toti si va doresc tuturor sarbatori luminate, cu bucurii si iubire. Dalia Popescu – membru juriu (8 ani)
  Puncte acordate
  1. Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani – 2
  2. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani – 5
  3. Marisa S., Cluj Napoca, 5 ani –
  4. Andreea T., Bucuresti, 10 ani – 4
  5. Amelia T., Bucuresti, 10 ani –
  6. Mihai Matei S., Bucuresti, 6 ani – 6
  7. Ruxandra T., Otopeni, 7 ani –
  8. Vlad T., Otopeni, 5 ani – 7
  9. Sara Fabiana Andreea C., Moisei, 7 ani –
  10. Silviu I., Valenii de Munte, 11 ani – 8
  11. Ruslana Mihaela M., Repedea, 6 ani –
  12. Alexandru T., Pascani, 8 ani – 9
  13. Denisa Maria H., Iasi, 6 ani – 1
  14. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIIa –
  15. Cristina R., Botosani, clasa I – 10
  16. Iustin Cristian M., Bucuresti, 6 ani –
  17. Ioana-Maia H., Iasi, 6 ani – 3
  18. Andrei-Horia H., Iasi, clasa a II-a –

 33. Buna ziua ! Felicit?ri castigatorilor ! Foarte frumoase toate lucr?rile !
  Eu am ratat premiul de popularitate câ?tigat de fiul meu de?i am verificat in 22.12.2014 si am vazut numerele câ?tig?toare prin random,nu am vazut niciunde num?rul 6 !!!
  Poate la anul voi fi atenta !!
  An nou frumos tuturor !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente