Cu gandul la Craciun – concurs cu premii

pictura

Ce ziceţi de un concurs rapid înainte de sărbători? Cu puţin noroc, poate chiar un pic de ajutor pentru moş Nicolae. Săptămâna ce urmează avem o surpriză dublă: două premii – două pachete cu figurine din ipsos pentru decorarea bradului de Crăciun şi a mesei de sărbători.

Ce trebuie să faceţi: răspundeţi mai jos, printr-un comentariu, la următoarea întrebare:

    Ce decoraţiune aţi pregătit cu copilul anul trecut de sărbători, pentru a decora bradul de Crăciun?

Vor fi doi câştigători şi două premii oferite, fiecare constând într-un pachet cu figurine din ipsos cu tematică de Crăciun. (Oferta integrală este disponibilă aici).

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu. Vă rog ca în rubrica “Nume” să folosiţi numele real complet, către care va fi făcută expediţia, şi verificaţi dacă adresa de mail este scrisă corect. Concursul se va desfăşura între 6-13 noiembrie 2014, ora 21:00. Câştigătorul va avea la dispoziţie 24h pentru a trimite adresa de expediţie, printr-un comentariu la acest articol. La expirarea termenului vom desemna un nou câştigător. Premiile se expediaza gratuit o singură dată, numai pe teritoriul României.

Comentariile validate ca participante la concurs vor primi un număr de ordine la aprobare. Nu vor fi numerotate comentariile care nu îndeplinesc condiţiile solicitate (nume real complet, răspunsul la întrebare, IP unic), şi nu vor participa la extragere, dar vor fi vizibile pe pagină.

Extragerea câştigătorilor va avea loc după încheierea concursului, iar rezultatele vor fi afişate printr-un comentariu la acest articol. Câştigătorii au la dispoziţie 24h din momentul anunţării rezultatelor pentru a trimite adresa de expediţie, printr-un comentariu la acest articol, în caz contrar, la expirarea termenului menţionat la afişarea rezultatelor vom desemna tot prin tragere la sorţi un nou câştigător.

Câştigătorii nu vor fi anuntati personal, vă rog să accesati pagina concursului în data de 14 noiembrie 2014, până la ora 21:00.


Extragere 13-11-2014: Castigatorii sunt nr. 33 si 11. Premiile pot fi revendicate pana maine, 14-11-2014 ora 22:45.

Screen Shot 2014-11-13 at 22.48.18Screen Shot 2014-11-13 at 22.46.25
Click pe imagine pentru video


15.11.2014
Extragere 15.11.2014 – premiile nu au fost revendicate, la extragerea de astazi avem alti doi norocosi. Premiile pot fi revendicate pana maine, 16.11.2014, ora 11:50.


17.11.2014
Unul din premii nu a fost revendicat, asadar azi am avut o noua extragere.
nr. 28 Miha Popa, felicitari! Poti revendica premiul pana maine, 18.11.2014, ora 12.20.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri-fulger and tagged , , .

53 Comments

  1. Anul trecut pentru bradul de Craciun am realizat decoratiuni din conuri de brad (cu sclipici si panglici), decoratiuni din pasta de sare ( facute din faina, sare, lipici in amestec, coapte in cuptor, dupa ce le-am dat forme adecvate – am folosit forme de fursecuri ) si decoratiuni din covrigi crocanti ( i-am învelit cu sfoara si le-am prins panglici).

  2. Anul trecut, in pragul sarbatorilor de iarna, am „reconditionat” globuletele deteriorate si „le-am imbracat” in boabe de cafea!

  3. Anul trecut am pictat figurine din ipsos – suport de lumanare, atat pentru noi cat si pentru prieteni, am facut ghirlande pentru geam (cu ingerasi, braduti si stelute), am decupat braduti din hartie (nu stiu cum se numeste metoda, dar ies 3D).

  4. Buna ziua! Anul trecut am ornat bradul cu figurine din ipsos (bradut, ghetute, reni) realizate de mine si pictate de copil, ghirlande din hartie creponata (scara matei…pe timpul meu), ingerasi 3D.

    • Nu imi dau seama care este numele si care prenumele, dar in cazul in care sunteti castigatoare, si numele destinatarului nu este doar „Alina Adriana”, premiul va fi anulat si se va repartiza, prin tragere la sorti, altui participant.

  5. Anul trecut am facut cu fetele niste decoratiuni din Fimo ; globulete, inimioare, ursuleti si le-am daruit membrilor fasmiliei de Craciun ( bunici, matusi, unchi) caci fiecare figurina modelata era personalizata….am facut si niste inimioare cu amprente tot din fimo.

  6. Anul trecut am realizat decoratiuni pentru masa din cercuri de lemn vopsite cu verde pe care am insurubat un con de brad din care am realizat un mini bradut de Craciun vopsit cu alb si verde, decorat cu paiete si gliter iar langa am realizat din cercuri de plastic un suport pentru lumanari tip pastile. Aceste aranjamente le-am facut cadou cunoscutilor si au avut mare succes.

  7. Anul trecut am facut fulgi de zapada din hartie pliata impreuna cu fetita mea, Cristina, iar ea a mai facut si un om de zapada cusut dintr-un fular ( o tema data la concursul de pe acest site).

  8. Sunt educatoare, aproape in pragul pensiei. Nu am nepoti,baiatul meu e adult, dar, la gradinita, grupa mea de copii este a doua familie a mea, sunt copiii mei, nepotii mei…Anul trecut am decotat bradutul de la gradinita cu ghirlande(sub forma de lant), din hartie stralucitoare, globulete din tartacute mici, pictate,forme de turta dulce decorate cu bombonele colorate, stelute(indoitura din sarma) argintate, date cu lipici si trecute prin paiete mici multicolore.Toate decoratiunile au fost confectionate de copiii grupei mari, in activitatile practice din gradinita.Acum am grupa mica, probabil lantul ramane o optiune…

  9. anul trecut,am realizat cu fetita mea ingerasi din hartie,si globulete pictate si decorate din polistiren.

  10. Anul trecut am realizat cu fetita mea Maria(4 ani), ingerasi din ipsos,globulete din nuci invelite si pictate,am decupat oameni de zapada si a fost foarte incantata.

  11. Impreuna cu Maria (8 ani)am lucrat la figurine din ipsos pe care le-am pictat, precum si ghirlande din hartie. Am avut si niste forme din plastic alaturi de globuri din care am facut decoratiuni pentru masa si brad.

  12. Anul trecut de Craciun am primit o carte cu un brad si decoratii aferente, asa ca am imbracat bradul din carton cu decoratiile din carte si a iesit ceva minunat. Am mai incercat si un om de zapada care a fost mai putin reusit dar fetelor le-a placut mult.

  13. Anul trecut am facut cu fetele niste decoratiuni din Fimo ; globulete, inimioare, ursuleti si le-am daruit membrilor fasmiliei de Craciun ( bunici, matusi, unchi) caci fiecare figurina modelata era personalizata….am facut si niste inimioare cu amprente tot din fimo.

    ( As vrea sa ma reinscriu intrucat eu si colega mea (Teodora Gaina) iesim de pe acelasi IP – cand participam de la serviciu; n-am stiut ca va participa si ea)

    Va multumesc!

  14. Anul trecut fetita mea avea doar 2 ani, doar am colorat stelute, clopotei si globuri pe care le-am decupat eu, dar planuim anul acesta ceva mai multe activitati. Bafta tuturor!

  15. Am realizat o macheta cu Nasterea Domnului,am confectionat ghirlande pentru bradul de Craciun din conuri de brad si clopotei din paharele de iaurt si margele.

  16. Impreuna am vopsit cu spray auriu nuci si castane pe care le-am gaurit si le-am prins cate o sarmulita, ca la globuri si de care am agatat cate un snur subtire. Deasemenea, din poleiala reciclata de la diferite dulciuri am facut multe bilute pe care le-am legat cu snur de aceeasi culoare si le-am pus la baza bradului, ca sa imite bulgarii de zapada.Am avut un brad frumos impodobit.

  17. Anul trecut am pregatit alaturi de fetita mea Teodora, fulgusori de nea albi, pe care i-am agatat de bradulet si pe geamuri am lipit clopotei si fata lui Mos Craciu.

  18. ….noi de Craciun am decorat doi braduti…unul oficial cu decoratiuni din comert si unul al Fabianei cu decoratiuni realizate de ea:globuri,stelute,ingerasi,lumanari,beteala,omuleti de zapada,varful bradului,(din hartie)….si ghiciti unde a lasat Mos Craciun cele mai multe cadouri?

  19. Anul trecut am reusit pentru prima data sa o implic si pe fetita mea de 3 ani in pregatirea Craciunului. Imi doresc mult sa cream o traditie de familie de sarbatori, astfel incat am ajutat-o sa realizeze un tablou cu Scena Nasterii Domnului, am confectionat impreuna brazi de Craciun din carton si hartie colorata, iar eu am decupat figurine diverse (ciubotele, ingerasi, stelute) si copilul m-a ajutat sa le lipesc prin toata casa.

  20. Craciunul, sarbatoarea sufletului nostru! Pentru brad am confectionat globuri din staniol colorat (ambalajul de la flori).

  21. Anul trecut am facut impreuna o coronita decorativa din bomboane rosii si panglica asisderea. A iesit frumos, dar nu a rezistat prea mult :)). Anul acesta planuim niste decoratiuni din pasta modelatoare cu uscare la aer.

  22. Anul trecut am printat, pictat, decupat si lipit oameni de zapada,cizmulite,ingerasi si pe Mos Craciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente