Nestematele de Cristal si Steven salveaza lumea la Cartoon Network

Săptămâna aceasta ne-am jucat cu cristale… căci aceasta este surpriza pe care Cartoon Network ne-a făcut-o, alături de invitaţia de a urmări noul serial ce a debutat săptămâna aceasta pe canalul cunoscut de desene animate. Nu ne-au ieşit încă, deoarece copiii s-au crezut experţi în cristale, n-au citit cu atenţie instrucţiunile şi le-au rediluat :), dar perseverăm cu ele!

Dacă nu aţi aflat încă, „Steven Univers” este o nouă comedie animată produsă în studiourile Cartoon Network, care a avut premiera în România miercuri, 8 octombrie, începând cu ora 16:25, şi poate fi urmărit de luni până vineri de toate categoriile de vârstă, 2-11 ani, 6-11 ani şi 9-14 ani.

Serialul este creat de Rebecca Sugar, nominalizată la premiile Emmy®, cunoscută pentru celebra serie animată „Să-nceapă aventura”, şi îl are pe Ian Jones-Quartey („Să-nceapă aventura”) în calitate de director general. „Steven Univers”se alătură serialelor „Să-nceapă aventura”, „Un show obişnuit” şi „Uimitoarea lume a lui Gumball”, cele mai cunoscute şi îndrăgite comedii de la Cartoon Network.

Serialul ne spune povestea gardienilor magici, Nestematelor de Cristal, şi a lui Steven, „fratele lor mai mic”, care apără planeta de răufăcători. Steven este un băiat energic şi pozitiv care încearcă să-şi descopere superputerile. El este hotărât să devină erou, la fel ca Nestematele. Aflat pe jumătate în lumea reală şi pe jumătate în lumea magică, Steven reuşeşte câteodată să intervină în misiunile Nestematelor şi magia acestora se prăbuşeşte în via?a sa. Dar, indiferent ce se întâmplă, Steven are un zâmbet pe buze, chitara în mână şi o glumă în buzunar.

Nestematele de Cristal, gardienii autoproclamati ai universului, sunt o adevărată familie. Granat este un lider puternic şi disciplinat, Perlă este perfectionistă şi tânjeşte după o ordine logică, iar Ametist este pragmatică şi, totodată, butoiul cu pulbere a grupului.

Vă las în compania Rebeccăi Sugar, creatoarea serialului:

Cristina H.
Posted in Idei pentru timpul liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente