SciK!DS Festivalul Stiintei vine pe 27-28 septembrie la Mall Promenada

Puterea poster

  • SciK!DS Festivalul ştiinţei este un eveniment educativ şi distractiv în egală măsură, care prezintă ştiinţa pe înţelesul tuturor şi mai ales pe înţelesul copiilor
  • Participanţii sunt invitaţi să contribuie la realizarea unei baterii naturale prin show-experimentul ,,Puterea portocalelor” pentru care se vor utiliza 4.000 de portocale

Pe 27 şi 28 septembrie copiii, părinţii şi tinerii pasionaţi de ştiinţă şi tehnologie sunt aşteptaţi la mall Promenada, la nivelul -1, în intervalul orar 12.00 – 20.00 pentru evenimentul de ştiinţă educativă SciK!DS Festivalul ştiinţei.

Cele două zile de festival includ experimente distractive cu Fun Science, pe înţelesul copiilor, spectacole, jocuri cu obiecte ştiinţifice interactive şi competiţii de roboţi. În cadrul festivalului, participanţii sunt invitaţi să contribuie la show-ul experiment ,,Puterea portocalelor” în care 4.000 de portocale vor genera energie electrică. Evenimentul este susţinut de Da Vinci Learning, televiziunea educaţională pentru întreaga familie.  

SciK!DS Festivalul ştiinţei se află la cea de-a doua ediţie şi reprezintă o iniţiativă a Asociaţiei faSCInation împreună cu Fun Science România, prezentată într-un eveniment UPC România.
Activităţile se vor desfăşura în fiecare zi în intervalul 12.00 – 20.00.
Intrarea este liberă.
Pentru mai multe detalii, accesaţi site-urile www.scikids.ro, www.suntpe.ro şi paginile de Facebook SciK!DS România şi Promenada.

Cristina H.
Posted in Idei pentru timpul liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente