Da o sansa în plus educatiei, 15 – 16 noiembrie 2014, Bucuresti

În  perioada 15  –  16 noiembrie  2014,  la  hotelul  Rin  Central  Hotel   –   sala Nicole Iorga, sub titlul« Dă o şansă în plus educaţiei », Antonia Noël, formator în Metoda ESPERE® şi invitata sa Daniela Dumitrescu, psiholog şi psihoterapeut, vor aborda cele mai noi teme privind educaţia copiilor. Astfel, influenţa noilor tehnologii în vieţile noastre, problemele de adaptare ale copiilor la mediu şcolar, comunicarea copilului prin limbajul corpului sau rolul şcolii în educaţie vor fi temele abordate.

Prin cele 3 conferinţe şi cele 2 workshopuri derulate pe parcursul celor 2 zile destinate părinţilor, cadrelor didactice, psihologilor, medicilor şi tuturor celor care lucrează şi/sau sunt în contact cu copiii, participanţii vor descoperi, din perspectiva Metodei ESPERE®, modalităţi concrete de a face faţă acestor problematici.

Specialistul în comunicare Antonia Noël va transmite participanţilor o serie de unelte şi tehnici de abordarea a relaţiei adult – copil, specifice Metodei ESPERE®. Această pedagogie a comunicării prezintă o abordare psihologică a copilului care permite dialogul, empatia şi întreţinerea unei relaţii părinte-copil sănătoase şi echilibrate.

Antonia Noël este singurul trainer din România certificat de către Institutul ESPERE International din Paris care susţine conferinţe/workshopuri de parenting şi dezvoltă cursuri prin Metoda ESPERE® în instituţii, şcoli şi întreprinderi. Ea este consultant şi formator în comunicare relaţională,  trainer CNFPA, jurnalistă, colaboratoare la diverse emisiuni de televiziune, autor pentru copii şi, nu în ultimul rând, mama lui Alexandre, în vârstă de 9 ani, de la care învaţă zi de zi să-şi desăvârşească meseria de Părinte.

Daniela Dumitrescu este psiholog clinician, psihoterapeut format  în terapia cognitiv-comportamentală şi hipnoză clinică, formator în Metoda ESPERE®, specializat în somatică şi comunicarea prin limbajele corpului. Experienţa sa de peste 10 ani în practica terapeutică oferă părinţilor posibilitatea de a înţelege şi de a depăşi dificultăţile relaţionale legate de limbajele simbolice şi comportamentele atipice ale copiilor.
Conferinţele va avea loc la sala Nicolae Iorga în cadrul hotelul Rin Central Hotel – Bucuresti (Str. Traian nr.55 sector Bucureşti)

Informaţii :                                                                                                                            
Daniela Dumitrescu : 0740 16 37 87                                                            
info@antonianoel.com   
Detalii eveniment :
www.antonianoel.com/sansa-educatiei/
https://www.facebook.com/events/558534507590755/

Parteneri :
http://mamicaurbana.ro               http://www.suntparinte.ro
http://www.info-kids.ro                http://www.ftk.ro
http://www.psychologies.ro          http://www.urbankid.ro
http://www.edukid.ro                    http://www.itsybitsy.ro
http://talentedenazdravani.ro      http://www.kidsnews.ro

Cristina H.
Posted in Idei pentru timpul liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente