Cum am lasat fara grai o printesa…

DSC_0018

Vineri, pe o vreme ciudată ce sărea de la soare orbitor la ploaie în rafale, am început ziua cu zâmbete pe faţă. Primul, am învoit copiii de la lucru manual, şi cum la noi lipsitul de la şcoală e un accident atât de rar că ai mei au ajuns să-şi dorească să se mai lipească răceala de ei, le-a dat o stare generală de satisfacţie, cam ca cea pe care ţi-o dă încercarea oricărui lucru interzis. Iris – eram sigură – urma să fie încântată. Chiar dacă îi depăşeşte cu un cap pe cei de vârsta ei, e încă atât de copil, că era imposibil să nu se bucure. Andrei – nici aici nu m-am înşelat – urma să-mi servească veşnica placă „eu sunt prea mare”. Cam greu să te împarţi când pleci cu racul, broasca şi ştiuca la drum…

Cu ocazia lansării canalului pentru copii Disney Junior la UPC, patru dintre cele mai iubite personaje Disney s-au pregătit să-i întâmpine pe copii. Pe lângă evenimentele publice din „weekend-ul copiilor”, Mickey Mouse, Sofia Întâi, Jake şi Doctoriţa Pluşica s-au întâlnit, într-un cerc mai restrâns, cu un grup de copii din care am avut marea plăcere să facem şi noi parte.

Din fericire pentru noi, aş putea spune, cunoaştem canalul de ceva ani buni, la noi în zonă fiind alt provider. Am avut şansa să creştem alături de îndrăgitele personaje, şi Disney Junior era de cele mai multe ori soluţia salvatoare pentru alte canale, mult prea violente. Aş vrea să fie şi acum, dar în afară de câteva seriale, printre care şi Sofia, copiii nu prea ajung pe-aici în timpul rezervat televizorului.

Revenind la ziua de vineri, Iris ţopăia de colo-colo ca o căpriţă, iar copilul din mine a savurat costumele – perfecte! Mă gândeam că mai nou umbla prin parc câteva „personaje”, iar costumele lor arată de parcă acum s-au ridicat de sub şenilele unui tanc… Vineri am fost eu atât de prinsă de detalii, că am uitat să fac poze… Mă gândeam cum am tot amânat excursia la Disneyland. Întâi erau prea mici, plus că era iarnă, şi n-ar fi reţinut nimic. Apoi erau nici prea mici, nici prea mari, şi nu aveau înălţimea necesară pentru a-şi satisface setea de adrenalină. Acum le au pe acestea, dar bugetul face figuri. Mi-e teamă că, dacă nu mă grăbesc, vor creşte. Şi totuşi, eu am crescut, şi abia am rezistat imboldului să nu mă fotografiez cu personajele. Nu e alta, dar la cât de nerăbdători aşteptau copiii, am preferat să mă retrag.

Prinţesa Sofia a fost ultimul personaj care ne-a încântat, la propriu, privirile. În timp ce priveam rochia, detaliu cu detaliu, mă chinuiam să fac faţă unei noi avalanşe de proteste din seria „10 ani”: Nu vezi? PLIC-TI-SI-TOR! Nu face nimeni nimic altceva decât să stea la rând, să -hî-hî-hî- (n.a. a se imagina nişte zâmbete forţate) şi să facă poze. Nu ştiu cum a ajuns discuţia noastră la „fă tu ceva amuzant”, şi ce-am putea face amuzant cu o prinţesă… decât să o luăm prin surprindere… cu… o cerere în căsătorie! Aşa că am improvizat în doi timpi şi trei mişcări un inel dintr-un pai de plastic, am exersat cu copilul cum e cu îngenuncherea, şi ne-am aşezat la rând, ultimii… Am avut emoţii până în ultima clipă, că nu va merge până la capăt, şi se va mulţumi cu o poză „plictisitoare”. Dar îi place şi lui, la fel de mult ca şi mie, să fie altfel. Aşa că a îngenuncheat, a întins mâna, în aplauzele tuturor, şi cu o reacţie de milioane din partea prinţesei. Cum nici în film n-a mai cerut-o nimeni, o să considerăm reacţia spontană şi naturală. Sper ca peste nişte ani, măcar vreo 15 🙂 , când va încerca singur, să-i iasă la fel de bine!

 

Robert Redeleanu, CMO UPC România: „Clienţii noştri sunt cei care ne inspiră şi cărora dorim să le oferim în permanenţă experienţe extraordinare. Întâlnirea cu magia Disney Junior şi celebrele personaje, atât pe micul ecran cât şi live, este cu siguranţă o astfel de experienţă. Odată cu lansarea Disney Junior la UPC, punem la dispoziţia celor mici grila cu cele mai multe canale de desene animate din România şi venim în întâmpinarea părinţilor cu o nouă ediţie a telecomenzii Teki, un produs inovator special creat pentru copii. Una din priorităţile noastre este protecţia copiilor faţă de conţinut neadecvat, atât pe TV cât şi online, iar telecomanda Teki oferă părinţilor siguranţa conţinutului accesat de copii”.

Pe tot parcursul lunii iunie, UPC va sărbători Ziua Copiilor şi va organiza în 24 de oraşe petreceri pentru copiii clienţilor, zone special amenajate pentru cei mici în magazinele UPC şi evenimente surpriză.

UPC a pregătit totodatăun cadou special pentru cei mici şi cei mari. Cei care aleg unul din pachetele Magic sau Ultra, primesc cadou şi telecomanda Teki, cu ajutorul căreia copiii din familiile UPC se bucură de conţinut distractiv şi educativ, potrivit vârstei lor. Teki este în acelaşi timp un sprijin pentru părinţii care doresc să îşi protejeze copiii de vizionarea unor programe neadecvate. Telecomanda Teki a fost lansată de UPC în 2012, iar acum este disponibilă într-o nouă ediţie. Teki are moduri de funcţionare separate, în modul Copil permiţând doar vizionarea unor programe TV prestabilite. Atât timp cât telecomanda este setată în modul Copil, niciun alt canal TV nu poate fi selectat.

Detalii despre noua ofertă UPC şi despre Teki puteţi găsi pe website-ul oficial, www.upc.ro.

Cristina H.
Posted in De-ale casei and tagged , .

3 Comments

  1. Mi-ar fi placut si mie sa fiu acolo… Personajele Disney sunt, totusi, un dar pentru om, indiferent de varsta, nu sunt rezervate copiilor. Daca aveam copil mic, Teki era alegerea mea preferata.
    Sper ca toti parintii sa sesizeze necesitatea pentru ea…
    Si bravo inovatorilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente