Bookfest 2014 – raid de seara

Azi am trecut pe la Bookfest, pentru a face ultimele pregătiri pentru atelierul de quilling de mâine (ora 11, la Clubul şoriceilor de bibliotecă). Cum nu m-am putut abţine, am făcut şi un tur printre standuri. Mai jos ce mi-a sărit în ochi… sau mai bine zis, în obiectivul camerei:

 

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Idei pentru timpul liber.

2 Comments

  1. Waw…ce frumooooooooooos! Vrem si noi. Cred ca daca as fi fost acolo mi-ar fi trebuit si o plasa de bani sa nu plec suparata acasa ca n-am luat câte carti vreau! Multumim pentru imagini!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente