Suport de creioane din cutie de cd-uri

suport-creioane3

Pregătirea activităţilor pentru copii, mai ales atunci când lucrezi cu grupuri mai mari, nu este un lucru uşor. Materialele sunt de cele mai multe ori numeroase, ele trebuie să rămână la îndemâna copiilor, şi în acelaşi timp să nu încurce, să nu se răstoarne. Suporţii clasici, din comerţ, nu satisfăceau „cerinţele”
, şi am fost nevoită să improvizez. Cele mai practice s-au dovedit cutiile de cd-uri, cele de la 50 sau chiar 100 de bucăţi, decorate cu orice am avut la îndemână. Una din ultimele astfel de creaţii este şi cea alăturată, realizată din cutie mare.

Prima etapă este îmbrăcarea cutiei în autocolant. Se poate folosi şi hârtie glasată autocolantă, eu am avut autocolant de plastic (din bricostore). Elementele sunt toate din spumă eva, fie auto-adezive, fie le-am lipit cu prenandez. Dacă folosiţi materiale predecupate, suportul poate fi realizat si de copii foarte mici.

Materiale folosite:

Dacă vi se pare prea romantică varianta cu zâne, fluturi şi flori, găsiţi aici o mulţime de variante, mijloace de transport, litere, cifre, animale din junglă, pentru a realiza un suport pe gustul micului utilizator. Pe site mai găsiţi câteva propuneri, fie primele – din găletuşe de iaurt, înbrăcate în hârtie, ori apoi pe cele din suporţi de cd-uri, realizate împreună cu copiii la unul din atelierele mele.

Suport de creioane confectionat din hartie si o galetusa de iaurtSuport de creioanedsc_0187

Spor la lucru!


Atelier la tine acasă


Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de primăvară and tagged , , , .

3 Comments

    • Ioana, pai nu se vede ca a iesit soarele la Bucuresti :D?
      Cans m-am trezit si-am vazut ca e senin, nu mai ploua, am facut repede pozele 🙂 . Nu de alta, daca se strica iar, raman pe „hold” cu articolele!

      Setul cu zane e foarte fain, Iris le montase si nu stiam ce sa fac cu ele, pana le-am gasit intrebuintare.

  1. Pingback: Suport de creioane din materiale reciclate | Talente de Năzdrăvani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente