Violetta. Jurnalul meu. Un an mai târziu – concurs

DisneyVioletta-300x400px

Dacă pe vremea noastră un episod din Cireşarii era tot ce ne puteam dori în bruma de timp în care aveai program la tv, acum copilăria este „altfel”. TV-ul porneşte dimineaţa şi poate merge liniştit toată ziua. Arunc de multe ori un ochi pe ecran, asta când nu acţionez butonul roşu de pe telecomandă, şi am cam învăţat personajele. Unul din serialele urmărite în ultimul timp e Violetta. Dincolo de zbaterile ei adolescentine, de intrigile şi răutăţile „prietenilor”, discutăm şi despre tatăl autoritar, incapabil să discute cu copilul, despre cum este nevoită eroina să mintă şi să se ascundă… şi ne promitem, şi eu şi copiii, că noi nu vom fi aşa.

Dacă o îndrăgiţi pe Violetta, editura Litera Mică v-a pregătit o surpriză: puteţi câştiga două premii, fiecare conţinând un volum Violetta. Jurnalul meu. Un an mai târziu, dacă participaţi la concursul acestei săptămâni şi răspundeţi printr-un comentariu la acest articol la următoarea întrebare:

Numeşte trei personaje de desene animate preferate care apar pe antetul paginii de facebook Litera Mică. [accesează pagina aici]

Vor fi doi câştigători şi două premii oferite, două titluri Violetta. Jurnalul meu. Un an mai târziu.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorţi, iar câştigătorul are la dispoziţie 24h pentru a reventica premiul. Premiile beneficiază de livrare gratuită.

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu. Vă rog ca în rubrica “Nume” să folosiţi numele real complet către care va fi făcută expediţia (nu se acceptă decât adresă poştală pe acest nume), şi verificaţi dacă adresa de mail este scrisă corect. Concursul se va desfăşura între 9-15 mai 2014, ora 21:00.

Comentariile validate ca participante la concurs vor primi un număr de ordine la aprobare. Nu vor fi numerotate comentariile care nu îndeplinesc condiţiile solicitate (nume real complet, răspunsul la întrebare, IP unic), şi nu vor participa la extragere, dar vor fi vizibile pe pagină. Verificaţi în timp util înscrierea în concurs (până la 15 mai, ora 21:00). La momentul extragerii, lista participanţilor se închide.

Extragerea câştigătorilor va avea loc după încheierea concursului, iar rezultatele vor fi afişate printr-un comentariu la acest articol. Câştigători au la dispoziţie 24h din momentul anunţării rezultatelor pentru a trimite adresa de expediţie, printr-un comentariu la acest articol, folosind aceeaşi adresă de email cu care a fost adăugat comentariul câştigător. În caz contrar, la expirarea termenului menţionat (la afişarea rezultatelor) vom desemna tot prin tragere la sorţi un nou câştigător. Premiile se expediază gratuit o singură dată, numai pe teritoriul României.

Câştigătorii nu vor fi anunţaţi personal, vă rog să accesaţi pagina concursului în data de 16 mai 2014.


15.05.2014Edit: 15 mai 2014. Castigatorii au la dispozitie 24h pentru a revendica premiile in cadrul articolului dedicat concursului. Premiile pot fi revendicate pana maine, 16 mai, ora 22:30. In cazul in care nu sunt revendicate pana la momentul stabilit, acestea sunt anulate, si va urma o noua extragere.
nr. 38 Buhas Daniela
nr. 57 Daniela Ene


17.05.2014
Edit: 17.05.2014. Unul din premii (nr. 38) nu a fost revendicat la timp, si a fost anulat. Astazi am extras un nou norocos: nr. 52 popa roxana elisabeta.
Premiul poate fi revendicat pana maine, 18.05.2014, ora 10:00. Dupa aceasta ora premiul este anulat, si va fi atribuit printr-o noua extragere unui alt participant.


18.05.2014
Edit: 18.05.2014. Unul din premii (nr. 52) nu a fost revendicat la timp, si a fost anulat. Astazi am extras un nou norocos: nr. 1 valentina haralambie
Premiul poate fi revendicat pana maine, 19.05.2014, ora 11:45. Dupa aceasta ora premiul este anulat, si va fi atribuit printr-o noua extragere unui alt participant.

19.05.2014
Edit: 19.05.2014. Unul din premii (nr. 1) nu a fost revendicat la timp, si a fost anulat. Astazi am extras un nou norocos: nr. 22 Mamulea Mihaela
Premiul poate fi revendicat pana maine, 20.05.2014, ora 13.30. Dupa aceasta ora premiul este anulat, si va fi atribuit printr-o noua extragere unui alt participant.

Cristina H.
Posted in Concursuri-fulger.

119 Comments

  1. Vai ce pacat ca nu am vazut la timp, bafta mea sa ma extrageti tocmai in weekend.
    Sa speram ca cineva va fi totusi pe faza.

    Numai bine!

  2. Buna ziua.
    Multumesc mult pentru premiu, fetita mea o sa fie foarte fericita.
    Adresa este: [edit].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente