Sofia Intai iti pregateste o vizita! – concurs

SofiaIntai

De ceva vreme, dar nu foarte multă, o nouă prinţesă îşi croieşte drum larg şi sigur către inimile copiilor: Sofia Întâi. În primul rând, pentru că este copil. Apoi, pentru că este o fetiţă normală, ce devine prinţesă, visul oricărui copil din lumea aceasta. Dar, odată ajunsă la acest statut, nu îşi pierde calităţile: prietenoasă, creativă, săritoare, puse în evidenţă cu orice ocazie.

Dacă o îndrăgiţi pe Sofia, editura Litera Mică v-a pregătit înainte de Paşti o surpriză: puteţi câştiga două premii, fiecare conţinând un volum Sofia Întâi dacă participaţi la concursul acestei săptămâni şi răspundeţi printr-un comentariu la acest articol la următoarea întrebare:

Numeşte ebook-ul oferit ca premiu la concursul în desfăşurare pe pagina de facebook Litera Mică. [accesează pagina aici]

Vor fi doi câştigători şi două premii oferite, două titluri Sofia Întâi.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorţi, iar câştigătorul are la dispoziţie 24h pentru a reventica premiul. Premiile beneficiază de livrare gratuită.

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu. Vă rog ca în rubrica “Nume” să folosiţi numele real complet către care va fi făcută expediţia (nu se acceptă decât adresă poştală pe acest nume), şi verificaţi dacă adresa de mail este scrisă corect. Concursul se va desfăşura între 17-24 aprilie 2014, ora 21:00.

Comentariile validate ca participante la concurs vor primi un număr de ordine la aprobare. Nu vor fi numerotate comentariile care nu îndeplinesc condiţiile solicitate (nume real complet, răspunsul la întrebare, IP unic), şi nu vor participa la extragere, dar vor fi vizibile pe pagină. Verificaţi în timp util înscrierea în concurs (până la 24 aprilie, ora 21:00). La momentul extragerii, lista participanţilor se închide.

Extragerea câştigătorilor va avea loc după încheierea concursului, iar rezultatele vor fi afişate printr-un comentariu la acest articol. Câştigători au la dispoziţie 24h din momentul anunţării rezultatelor pentru a trimite adresa de expediţie, printr-un comentariu la acest articol, folosind aceeaşi adresă de email cu care a fost adăugat comentariul câştigător. În caz contrar, la expirarea termenului menţionat (la afişarea rezultatelor) vom desemna tot prin tragere la sorţi un nou câştigător. Premiile se expediază gratuit o singură dată, numai pe teritoriul României.

Câştigătorii nu vor fi anunţaţi personal, vă rog să accesaţi pagina concursului în data de 25 aprilie 2014.

Frozen


24.04.2014Edit: 24.04.2014. In urma extragerii de astazi, norocosii sunt:
nr. 29 Amalia Mohorea
nr. 101 silvia ivascu
Premiile pot fi revendicate pana maine, 25.04.2014, ora 22:00. Dupa aceasta ora, sunt anulate si premiile vor fi extrase din nou.


26.04.2014
Unul dintre premii nu a fost revendicat. In urma extragerii de azi, premiul va merge la nr. 10, daca este revendicat pana maine, 27.04.2014, ora 14:15. Dupa aceasta ora, este anulat si premiul va fi extras din nou.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri-fulger and tagged , .

189 Comments

 1. In urma verificarii inscrierilor, nu vor participa la extragere:

  nr. 120 – IP identic cu nr. 119.
  nr. 53 – IP identic cu nr. 52
  nr. 9 – IP identic cu nr. 7
  nr. 106 – IP identic cu nr. 105

  In cazul in care oricare dintre aceste numere vor fi generate, se va trece la o noua extragere.

 2. Castigatorii sunt: Random Integer Generator

  Here are your random numbers:

  29
  101
  Timestamp: 2014-04-24 18:54:00 UTC

  Premiile pot fi revendicate pana maine, 25.04.2014, ora 22:00.

 3. Unul dintre premii nu a fost revendicat in timp util, asa ca a fost anulat si am trecut la o noua extragere.

  Random Integer Generator

  Here are your random numbers:

  10
  Timestamp: 2014-04-26 11:19:24 UTC

  Castigatorul are timp pana maine, 27.04, ora 14.15, sa revendice premiul.

 4. Buna ziua,

  Abia acum am vazut ca s-a facut o noua extragere.
  In cazul in care nu este prea tarziu pentru confirmarea premiului. Adresa mea este: [edit] Bucuresti

  Multumesc mult,

 5. Buna seara!
  Sofia a calatorit bine si a ajuns in vizta la noi.
  Multumim Talente de nazdravani si Ed.Litera!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente