Xperiment! Optics – 7-18 aprilie 2014, acces gratuit

xperiment-optics

Aş putea spune că a devenit deja o tradiţie în Bucureşti pentru Parentime şi ASUR deschiderea expoziţiilor ştiinţifice interactive pentru copii. Până acum le-am bifat pe toate, şi în mod sigur nu o vom rata nici pe cea dedicată opticii – capitolul meu preferat din generală la fizică.

Vă recomand să mergeţi, nu rataţi un eveniment de calitate Xperiment!.

Descoperă cu această ocazie alături de copilul tău cum este alcătuit ochiul uman, care este principiul pe care se bazează desenele animate, studiază transmisia luminii prin fibre optice sau proprietăţile laserilor.

Locatia:  Institutul Francez din Bucureşti

Programul expozitiei: 7 – 18 Aprilie 2014

Orarul: Luni pana vineri de la 10.00 – 19.00
Sambata: 10.00 – 16.00

Accesul este gratuit.

Ce auzi, uiţi; ce vezi, reţii; ce faci, înţelegi.

Începind cu 2012 expoziţiile ştiinţifice interactive din seria Xperiment! îincurajează tinerii să exploreze concepte fundamentale din ştiinţă, permiţându-le să-şi dezvolte aptitudinile de observaţie, raţionament şi gândire critică.

Xperiment! | Optics oferă cadrul potrivit abordării unor subiecte de bază din optică, permiţând investigarea unor teme privind lentilele, oglinzile, compunerea culorilor, proprietăţile laserilor sau ale fibrelor optice.

 


Recomandări pe aceeasi temă:

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Idei pentru timpul liber and tagged , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente