Gâze de primavara, etapa a treia a concursului

V-am spus cât de mult îmi place să-i provoc pe copii, dar şi pe părinţi? Am avut, recunosc, şi „plângeri”, că dau teme grele. Tot ce este posibil, uneori gradul de dificultate este ridicat. Dar nu văd de ce trebuie să fie considerată o problemă. Un proiect nu trebuie terminat în jumătate de oră. Uneori ai nevoie de mai multe etape: aprovizionare, proiectare, realizare, finalizare. Şi cum timpul avut la dispoziţie – o săptămână – este suficient, iar materialele se pot găsi, este accesibil. Aici s-a încadrat şi tema de săptămâna trecută, în care le-am cerut copiilor să realizeze un fluture folosind cheiţe de aluminiu. „Insectarul” nostru virtual este disponibil în pagina dedicată probei. Fiecare copil a îmbinat, aşa cum a crezut de cuviinţă, materialele cerute. Apoi, în funcţie de imaginaţie, de dorinţa de a ieşi în evidenţă, de a se diferenţia.

Fluture din cheite de aluminiuFluture din cheite de aluminiuFluture din cheite de aluminiu

Ultima temă a concursului are mai puţin tangenţă cu tema generală. Dat fiind că este ultima înaite de venirea Iepuraşului de Paşti, copiii vor confecţiona o felicitare cu ou şi fluturaş. Mai multe detalii despre această temă găsiţi în pagina dedicată probei. Dacă aveţi nevoie de indicaţii suplimentare, şi nu aţi mai participat la concursurile noastre pentru a accesa pagina concurenţilor, folosiţi formularul de la sfârşitul acestei pagini.

Concursul se desfăşoară în perioada 24 martie – 13 aprilie 2014; este alcătuit din trei probe, fiecare desfăşurându-se pe parcursul unei săptămâni. Tema este anunţată luni dimineaţa, şi poate fi realizată şi trimisă până duminică seara. Pe lângă realizarea temei, copiii trebuie şi să acorde puncte colegilor de grupă, pentru a stabili clasamentul final al concursului. Clasamentul copiilor este un exerciţiu de evaluare, fără legătură cu tragerea la sorţi a premiilor oferite de editura Teora.

Copiii trebuie să lucreze singuri. Nu au nimic de câştigat ori de învăţat dacă îşi observă la lucru părinţii ori educatorii. Nu uitaţi de codul de onoare al Năzdrăvanilor!

Concursul Gâze de primăvară beneficiază de 5 premii oferite de Editura Teora, constând în cinci volume Vreau să știu: Vremea. Universul. Carte interactivă.

Pentru fiecare temă rezolvată, copiii care participă primesc o şansă la tragerea la sorţi pentru a câştiga unul dintre premii. Premiile nu vor fi cumulate, chiar dacă vor ieşi la extragere ambele sau toate trei numerele aparţinând unui singur copil. Un participant va primi un singur premiu, iar pentru celelalte premii se va trece la o nouă extragere.  

Cadrele didactice care doresc să participe la concurs pot înscrie un singur copil din clasă.

Premiile nu pot fi transformate în bani, şi se expediază gratuit o singură dată numai la adrese de pe teritoriul României. În cazul unui premiu nerevendicat în 3 zile de la anunţarea norocoşilor (pe blog, la secţiunea "Din culisele concursurilor"), acesta se va acorda prin tragere la sorţi celorlalţi participanţi. Prin revendicarea unui premiu se înţelege adăugarea unui mesaj, în cadrul articolului dedicat câștigătorilor, la finalul concursului, care să conţină adresa şi datele de indentificare.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 15 aprilie 2014. Câştigătorii vor fi anunţaţi public, nu personal fiecare în parte, iar pentru a fi la curent cu detaliile urmăriţi articolele de pe blog prin intermediul abonamentului, realizabil aici.

Mulţumesc anticipat pentru susţinere şi mult succes tuturor participanţilor!

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Din culisele concursurilor.

2 Comments

  1. Salut,doresc sa creez cont dar nu reusesc,in momentul in care trebuie sa scriu ceea ce aud …nu reusesc in nici un chip.unde gresesc?multumesc

    • „Pentru întrebari, folositi pagina dedicata concurentilor, sau adresa de mail participanti@talentedenazdravani.eu daca nu ati mai participat pâna acum si nu aveti cont activ. Solicitati pe mail, la înscriere, odata cu trimiterea primei creatii, crearea contului, sau resetarea parolei daca nu va mai amintiti. Contul se creeaza/activeaza de administrator, nu va puteti crea singuri cont.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente