4. Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani. Concursul de creatie pentru copii Primavara la fereastra

A sosit primavara la fereastra mea…
….pentru a realiza partea interioara a casei au fost „sacrificate”:
-prosop de bucatarie si cordon de la o fustita(pentru perete)
-tul de la o rochita,elastice de par,margele,(pentru perdele)
…pentru partea exterioara:
-betisoare de la inghetata(s-a terminat stocul…noroc ca vine vara…) pentru perete si pervaz,pietricele de la mare(pentru fundatie)
-cutie de plastic(pentru ferestre)
-jucarie de metal din surprinzele Kinder-pentru ghiveci
-cafea-pamantul florilor
-3 floricele prin tehnica quilling…
…pentru peisajul de primavara am incercat tehnica quilling:
-copac inflorit multicolor
-iarba,flori,soarele cald,pasari calatoare ce se intorc din tarii calde…
Sper sa va placa „primavara mea”…

Primavara la fereastra. Concurs Daco Art

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, un alt nume, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 22 martie, ora 00:00, şi 5 aprilie 2014, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în aproximativ 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus. Comentariile sunt moderate ?i verificate, abia apoi publicate.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Daco Art

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate.

19 Comments

  1. Felicit?ri!. Lucrarea ta este foarte frumoas?. Privind-o ne aduce prim?vara în suflet ?i în css?, zâmbet ?i bucurie. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente