27. Maria V., Bucuresti, 6 ani. Concursul de creatie pentru copii Primavara la fereastra

Clubul copiilor si elevilor -sector 5 Bucuresti
prof coordonator -prof.ing Nicola Georgeta
Lucrarea a fost efectuata din urmatoarele materiale-hartie colorarata , foarfeci, carioca, tempera plastifiata, autocolante , bare de hartie, etc
Intrucat lucrarea a fost efectuata la nivel de club, a fost trimisa in concurs de catre profesorul coordonator al cercului.

Primavara la fereastra. Concurs Daco Art

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, un alt nume, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 22 martie, ora 00:00, şi 5 aprilie 2014, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în aproximativ 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus. Comentariile sunt moderate ?i verificate, abia apoi publicate.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Daco Art

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate.

3 Comments

  1. Cand am vazut aceasta lucrare, am stat blocat cateva minute in sir si m-am gandit asa: e ceva superb, curat si plina de fantezie, ba mai mult un mare talent innascut se ascunde in copila acesta de varsta doar de 6 ani! Dar ma intreb: “oare sunt prijiniti cumva atat copii, incat si profesorii lor in Romania”!
    Cu mult respect aplec capul in fata acestor copii plini de talent, ca om matur la 49 ani!
    Charleroi, Belgia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente