15. Maria A., Iasi, clasa a II-a. Concursul de creatie pentru copii Primavara la fereastra

Pe exteriorul casei si trunchiul copacilor am lipit bucati de coji de oua, pe care le-am pictat.
Peretele din interiorul casei l-am decorat cu hartia de la ambalajul unui cadou.
Pentru geamuri am folosit o punga simpla, fiindca nu aveam altceva la indemana. Perdeaua este improvizata dintr-o panglica lata, gasita la mama in dulap.
Jardiniera si floricelele din ea sunt facute din hartie colorata
Floricelele copacilor le-am facut cu ajutorul unui betisor de urechi:)
Am pictat cu acrilice tot peisajul. Oitele imi sunt cele mai dragi!

Primavara la fereastra. Concurs Daco Art

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, un alt nume, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 22 martie, ora 00:00, şi 5 aprilie 2014, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în aproximativ 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus. Comentariile sunt moderate ?i verificate, abia apoi publicate.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Daco Art

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate.

11 Comments

  1. Extraordinar de frumoasa! Oitele sunt simpatice iar florile sunt atat de reusite incat parca le simt mirosul 🙂
    Pe mine m-a inveselit, ma uit pe geam si ignor norii de pe cer si noroiul de pe jos.

  2. Maria este unul dintre cei mai talentati copii pe care i-am intalnit, iar aceasta creatie inedita merita cu adevarat promovata si premiata!

  3. Maria, un proiect foarte frumos si alcatuit cu multa imaginatie. Imi aduce aminte de ceva similar ce am realizat si eu la virsta ta. Imi place ca ai reciclat multe materiale. Trucul cu cojile de oua m-a dat pe spate! Bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente