Vestitorii primaverii – a doua etapa a concursului

Am trecut cu bine de prima probă „de primăvară”, iarna s-a cam speriat şi şi-a făcut bagajele. Le-am dat copiilor o temă jucăuşă. Cei care au avut la dispoziţie perforatoare cu inimioare s-au distrat cel mai bine. Ce-au reuşit ei să facă cu inimioarele puteţi vedea şi singuri, în pagina dedicată probei.

Colaje cu inimioareColaje cu inimioareColaje cu inimioareColaje cu inimioare

În săptămâna ce urmează confecţionăm mărţişoare. Nu ne-am apucat prea devreme, căci după încheierea temei mai avem doar o săptămână să le expediem către destinatari. Jocul din această săptămâna va fi completat în afara spaţiului virtual cu un joc real, „mărţişorul secret”. Copiii participanţi – dacă doresc – pot expedia mărţişoarele confecţionate colegilor de grupă. Fiecare copil primeşte două adrese, la care va expedia cât mai repede cele două mărţişoare. Apoi aşteaptă… căci de undeva tocmai au pornit către el alte două mărţişoare. Nu este prima dată când ne jucăm astfel, şi sper ca de fiecare dată să fim din ce în ce mai mulţi. Dacă aveţi preferinţe privind destinatarul, puteţi solicita adresa aceastuia pentru a-i face o surpriză, dar îi trimiteţi un alt mărţişor, nu cele două obligatorii.

Deja avem primele creaţii înscrise şi primele adrese pe lista de dorinţe. Mai multe detalii despre cum trebuie confecţionate cele două mărţişoare aveţi în pagina dedicată probei. A doua probă trebuie finalizată până la data de 23 februarie.

Martisoare

Concursul se desfăşoară în perioada 10 februarie – 2 martie 2014 şi este alcătuit din trei probe, fiecare desfăşurându-se pe parcursul unei săptămâni. Tema este anunţată luni dimineaţa, şi poate fi realizată şi trimisă până duminică seara. Pe lângă realizarea temei, copiii trebuie şi să acorde puncte colegilor de grupă, pentru a stabili clasamentul final al concursului. Clasamentul copiilor este un exerciţiu de evaluare, fără legătură cu tragerea la sorţi a premiilor oferite de editura Casa.

Copiii trebuie să lucreze singuri. Nu au nimic de câştigat ori de învăţat dacă îşi observă la lucru părinţii ori educatorii. Nu uitaţi de codul de onoare al Năzdrăvanilor!

Păpu?i de mână - Idei creative 87Concursul Vestitorii primăverii beneficiază de 5 premii oferite de editura Casa, cei cinci câştigători putându-şi alege câte două titluri din colecţia Idei creative, disponibile în stoc la momentul încheierii concursului.

Pentru fiecare temă rezolvată, copiii care participă primesc o şansă la tragerea la sorţi pentru a câştiga unul dintre premii. Premiile nu vor fi cumulate, chiar dacă vor ieşi la extragere ambele sau toate trei numerele aparţinând unui singur copil. Un participant va primi un singur premiu, iar pentru celelalte premii se va trece la o nouă extragere.  

Cadrele didactice care doresc să participe la concurs pot înscrie un singur copil din clasă.

Premiile nu pot fi transformate în bani, şi se expediază numai la adrese de pe teritoriul României. În cazul unui premiu nerevendicat în 3 zile de la anunţarea norocoşilor (pe blog, la secţiunea "Din culisele concursurilor"), acesta se va acorda prin tragere la sorţi celorlalţi participanţi. Prin revendicarea unui premiu se înţelege adăugarea unui mesaj, în cadrul articolului dedicat, care să conţină adresa şi datele de indentificare.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 4 martie 2014. Câştigătorii vor fi anunţaţi public, nu personal fiecare în parte, iar pentru a fi la curent cu detaliile urmăriţi articolele de pe blog prin intermediul abonamentului, realizabil aici.

Pentru cadrele didactice care doresc să încurajeze participarea copiilor împreună cu părinţii la astfel de exerciţii, am pregătit separat un banner al concursului, care poate fi afişat pe blogul grupei/clasei, în cazul în care acesta există. Codul este:

<a href="http://talentedenazdravani.eu/promo.htm" target="_blank" title="Talente de Nazdravani"><img src="http://talentedenazdravani.eu/img/promo/concursuri160x160.gif" alt="Talente de Nazdravani" border="0" title="Talente de Nazdravani" /></a>

Mulţumesc anticipat pentru susţinere şi mult succes tuturor participanţilor!

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente