Vrei stickere pentru perete? (concurs)

banner - talentedenazdravani - 300x400_01

Să ridice mâna sus cine nu a desenat niciodată pe pereţi… hmm… nimeni? Eram sigură, căci aceasta este boacăna de top a copilăriei. Inexplicabil, pereţii ajung mai devreme sau mai târziu să ne atragă ca un magnet. Mai ales dacă sunt albi. Mai ales dacă eşti copil, trebuie neapărat să le facem ceva… Din seria amintirilor mele din copilărie este şi o astfel de capodoperă. Am realizat o frumoasă planşă zoo, cam de dimensiune A2, cât ajungeam eu de sus pe la 5 ani. Aveam rolul de profesor, şi îl învăţam pe fratele meu mai mic animalele domestice şi sălbatice. Erau desenate frumos, le diferenţiai după forma urechilor şi mustăţi, pe rânduri şi coloane, şi scria sub fiecare din ce specie face parte, căci confuziile se puteau face foarte uşor. Leul mi-l amintesc cel mai bine, era cel mai reuşit!

Dar mama a venit acasă. Ca o paranteză, cele mai frumoase amintiri cu fratele meu sunt din seria „singuri acasă”, foarte lungă în ceea ce ne priveşte. Ce s-a întâmplat cu grădina mea zoo? A sfârşit lamentabil sub două bidinele de var. Cum aparate foto nu prea existau pe-atunci, momentul nu a fost imortalizat.

Când copiii mei au mâzgălit prima dată pereţii, am încercat să nu mă enervez. Când Andrei mi-a făcut pe mobila crem spirale cu markerul negru permanent am zis că mor, noroc că s-a luat cu detartrant. Continui să visez la casa pe care mi-o doresc, cu pereţi albi, pe care să-i pictez eu. Îmi plac desenele gen filigran, umbre într-o singură culoare, cu copaci, păsări, flori. Dar, dacă desenul nu este punctul forte, şi o pictură dedicată iese din buget, puteţi rezolva problema folosind stikere pentru pereţi.

Stickero oferă trei premii participanţilor la concursul de faţă. Ce trebuie să faceţi: răspundeţi mai jos, printr-un comentariu, la următoarea cerinţă:

Vizitaţi categoria stickere decorative [aici] şi alegeţi modelul pe care l-aţi dori pentru propria locuinţă. Adăugaţi apoi linkul într-un comentariu la acest articol.

Vor fi trei câştigători şi trei premii oferite.

  • Premiul 1: stickere în valoare de 200 lei.
  • Premiul 2: stickere în valoare de 100 lei.
  • Premiul 3: stickere în valoare de 50 lei.

Premiile vor fi acordate în ordinea extragerii. Dacă un premiu nu este revendicat în timp util, acesta revine următorului clasat, şi se extrage un câştigător pentru ultimul premiu. Premiile beneficiază de livrare gratuită. Dacă produsele dorite depăşesc valoarea premiului, diferenţa se achită la livrare. Dacă produsele alese sunt sub valoarea premiului, diferenţa nu se restituie.

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu. Vă rog ca în rubrica “Nume” să folosiţi numele real complet către care va fi făcută expediţia (nu se acceptă decât adresă poştală pe acest nume), şi verificaţi dacă adresa de mail este scrisă corect. Concursul se va desfăşura între 30 ianuarie – 6 februarie 2014, ora 21:00.

Comentariile validate ca participante la concurs vor primi un număr de ordine la aprobare. Nu vor fi numerotate comentariile care nu îndeplinesc condiţiile solicitate (nume real complet, linkul către produs, IP unic), şi nu vor participa la extragere, dar vor fi vizibile pe pagină. Verificaţi în timp util înscrierea în concurs.

Extragerea câştigătorilor va avea loc după încheierea concursului, iar rezultatele vor fi afişate printr-un comentariu la acest articol. Câştigători au la dispoziţie 24h din momentul anunţării rezultatelor pentru a trimite adresa de expediţie, printr-un comentariu la acest articol, folosind aceeaşi adresă de email cu care a fost adăugat comentariul câştigător. În caz contrar, la expirarea termenului menţionat (la afişarea rezultatelor) vom desemna tot prin tragere la sorţi un nou câştigător. Premiile se expediază gratuit o singură dată, numai pe teritoriul României.

Câştigătorii nu vor fi anunţaţi personal, vă rog să accesaţi pagina concursului în data de 7 februarie 2014.

Stikere pentru perete


Edit: 6.02.2014, ora 21.30
06.02.2014
Castigatorii la extragerea din aceasta seara sunt:
nr. 10 DIN MARIA ANDREEA
nr. 49 Eva Hossu
nr. 137 Ulmeanu Mariana
Felicitari! Aveti la dispozitie 24h pentru a revendica premiul. Maine seara, ora 21.30, premiile nerevendicate sunt anulate si vor fi generate alte numere castigatoare.


Cristina H.
Posted in Concursuri-fulger and tagged , , .

210 Comments

  1. Nu participa la extragere (in cazul in care numarul este generat, se va face o noua extragere)

    nr. 34 – identic cu nr. 32.
    nr. 80 – IP identic cu nr. 79

    Castigatorii sunt:

    Random Integer Generator

    Here are your random numbers:

    10
    49
    137
    Timestamp: 2014-02-06 19:28:39 UTC

    nr. 10 – premiul I, nr. 49 – premiul II, nr. 137 – premiul III.

  2. Hey, suntem tare bucurosi ca suntem printe castigatori !

    Premiu III : „Sticker decorativ Trenuletul cu numere, forme si culori ” dimensiunea 17×300 (pret 96 LEI – achitam diferenta de pret 46 lei la livrare ). TRENULETUL SA FIE COLORAT – NU NEGRU.

    Datele mele de contact sunt :
    [edit]

  3. wow, de cand n-am mai avut un concurs pe care sa-l inchei atat de repede!!

    felicitari castigatorilor, multumesc tuturor pentru incredere si participare, si va astept si la urmatoarele concursuri!

    voi comunica adresele castigatorilor si veti fi contactati pentru detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente