2014

2014 şi atât. Un nou an, o nouă speranţă. E anul în care mă bucur că sunt încă aici, printre copii, şi anul în care îmi voi da din nou silinţa să le aduc cât mai multe surprize. Nu am făcut planuri prea mari, dar sper ca alături de partenerii de până acum, dar şi de alţii noi, să găsiţi pe portalul Talente de Năzdrăvani mereu ceva amuzant, ceva util, ceva din care să puteţi învăţa.

Vor fi din nou concursuri, cele săptămânale, cu care deja v-aţi obişnuit, cu sau fără premii. Primul concurs, Vis de iarnă, care va începe săptămâna viitoare, va avea ca premii cinci jocuri Genius oferite de editura Gama. Vom avea şi concursuri fulger, şi începem seria mâine, cu un concurs organizat în colaborare cu MiculCititor.ro, cu premii foarte frumoase. Vom avea sper şi concursuri speciale, de Paşte, sper şi de 1 iunie şi în Ajun de Crăciun.

Voi încerca să scriu despre ce citim, ce lucrăm, cu ce ne jucăm. Poate şi despre ce ni se întâmplă, pe unde călătorim, ce mai vizităm…

Cu alte cuvinte, voi fi aici. Sper să-mi fiţi alături, ca şi până acum, în momentele frumoase şi în cele dificile. Sper ca împreună să reuşim să le arătăm copiilor noştri cât sunt de speciali şi câte lucruri frumoase pot realiza singuri, cu foarte multă voinţă, şi chiar un pic de talent acolo unde există!

Să avem un an minunat!

 

Cristina H.
Posted in De-ale casei.

5 Comments

  1. Poate ca iti va fi greu sa ne crezi, insa ne-a fost dor de voi. Ruxi a intrebat in fiecare luni :”S-au intors din vacanta?” sau „De ce ei sunt in vacanta, ca toti copiii au inceput scoala?”. Sper ca vom fi sanatosi si in putere sa fim alaturi de voi si anul acesta, si la anul, si la anul…cum bine ai zis si la bine si la rau.Noi ne dorim din tot sufletul!
    Spor la treaba!

    • Ii transmit un virtual, pentru ca a avut rabdare.
      Am lungit vacanta de iarna, dar vom fi aici in cea de vara!

  2. Pingback: Sunt la leapsa despre carti | blogul mamei încep?toare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente