Craciun fericit!

Năzdrăvanii vă doresc „Crăciun fericit!”, un moş darnic, şi pe cei dragi alături de sărbători!

craciun2013

Cristina H.
Posted in De-ale casei.

9 Comments

 1. Si noi va dorim sa aveti un Sfant Craciun linistit, imbelsugat, alaturi de cei dragi!
  Anul 2014 sa va fie un an mai bun, sa va aduca putere de munca, multa iubire, idei frumoase, sanatate si sa vi se implineasca toate visele!
  Ruxandra si mamica

  • Va multmesc, dragelor, pentru tot sprijinul si suportul de peste an!
   A fost un an tare greu, profesional, dar mai ales personal.
   Sper sa reusesc sa-mi pun corabia pe linia de plutire, si alaturi de nazdravanii mei sa navigam in ape mai linistite alaturi de prieteni.

  • Cris, sarbatori minunate! Anul asta mi-am pus in cap sa vin in Bucovina, sper sa avem ocazia sa ne si cunoastem!

 2. La multi ani cu sanatate, bucurii si vise împlinite! Pentru micutii talentati succese si cât mai multe concursuri câstigate. Ma ofer sa le dedic poezii personalizate câstigatorilor concursurilor, evident daca se doreste! O voi face cu mare placere. Va fi suficient un mail si câteva date despre copil iar avantajul va fi reciproc: eu voi avea un motiv de postare la mine pe blog, copiii o poezie iar concursul poate mai atractiv!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente