Mos Craciun din spuma cu glitter

A venit şi pe la noi Moş Nicolae, şi pe lângă dulciuri le-a strecurat copiilor în ghete şi ceva seturi de lucru manual. Iris a executat rapid în seara aceasta şase globuleţe cu Moşi-Crăciuni, zâmbitori şi strălucitori. A fost prima dată când a lucrat cu spumă autoadezivă cu glitter, şi nu auzeam decât wooow, cum străluceşte!!

Ca timp de lucru… hai să spun 10 minute, dar nu e chiar atât. Moşii sunt superbi atât ca ornamente atârnate în pom, dar şi pe felicitări, căci şi bulina mare e autoadezivă. Setul Mosu-Roşu face parte din colecţia de seturi creative de la Daco Mag. Mâine, la atelier, ne vom întâlni cu „Prietenii Moşului”, în timp ce vom lucra felicitări şi un mare ornament cu brăduţ.

mosu-rosu
felicitare-craciun
Detalii despre atelierul „Fantezie de iarna”.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Felicitări, Proiecte de Crăciun and tagged , , .

3 Comments

  1. I-am luat si eu . I-a placut tare mult lui Bea sa le lipeasca 🙂
    Eu i-am folosit intr-un mod inedit :)) Am lipit mosii asamblati pe agatatori de haine si cu ele am prins perdeaua (adica am ridicat-o la nivelul calorifel=rului pt ca aceasta sa nu stopeze caldura) 🙂 arata haios..

  2. Pingback: Felicitare cu coroniță de Crăciun din piese de puzzle | Talente de Năzdrăvani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente