Glob din catifea decorat cu vasc din margele

Prima felicitare de anul acesta îi aparţine Irisucăi. Am tras linie, ea are ceva mai mult timp liber decât mine, aşa că i-am explicat în linii mari ce vreau să facă, şi s-a conformat.

Pe catifea roşie i-am zis sa deseneze un cerc. A folosit un pahar mare, apoi a decupat cu foarfeca. Chiar pe final, i-am desenat eu agăţătoarea pentru glob. A cusut apoi o bandă de fetru subţire. Cam greu cusutul real cu aţă pe pânză, dar a mers.

glob-vasc-margele

Am descoperit în cutia ei cu mărgele – căci are o pasiune nouă, unele în formă de frunzuliţe… şi ne-a venit o idee… le-am cusut, împreună cu trei mărgeluţe roşii. A urmat glitter pentru decor şi l-am lăsat să se usuce.

La final, cartoane colorate, unul mic suprapus peste cel îndoit, şi felicitarea este gata. Ne mai gândim la mesajul de la interior. Timpul de lucru efectiv cred ca a fost vreo 20 de minute, cu tot cu explicaţii şi deşirat de vreo două ori. Se adaugă noaptea lăsată la uscat.

Astfel de globuri din hârtie, 2D, pot fi decorate prin absolut orice metode. Puteţi îmbina două astfel de cercuri, şi obţineţi iluzia unei sfere, şi puteţi umple de globuri brăduţul de acasă sau de la şcoală.

Atelierul de creatie

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Felicitări, Proiecte de Crăciun and tagged , , , , .

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente