Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani. Concursul O felicitare – o poveste

La noi intrebarea ” mosule la mine vii?” este foarte des auzita mai ales in ultima vreme, Sara este o fetita care crede cu tarie in mosu` si in decursul anilor a tot auzit ca daca esti copil rau mosul nu vine sau, si daca vine aduce cu el doar o nuielusa , si cum stie ca nu e un copil foarte foarte cuminte pe tot parcursul anului nu se poate sa nu isi puna aceasta intrebare. bineinteles ca mosu` nu uita pe nici un copil asa ca in dimineata de Craciun nimic nu e mai frumos decat un copil care paseste in sufragerie si isi gaseste cadourile sub bradut. Felicitarea a fost realizata din hartie rosie , pe partea din fata a avut un desen pe care a ales sa il coloreze cu pixuri cu gliter si cu o foarteca cu model a decupat desenul pentru a-l lipii pe partea din fata a felicitarii. In interior a lipit pe toata suprafata o alta coala de hartie , de aceasta data cu imprimeuri de sarbatoare iar peste aceasta a ales un alt desen care ne arata o incapere frumos ornata cu un bradut si multe cadouri in jurul lui. Este o felicitare gen pop up. Si cum e o felicitare de craciun nu putea sa nu apara si minunata urare „Craciun Fericit!”.

O felicitare - o poveste

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, un alt nume, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 1 decembrie, ora 00:00, şi 14 decembrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în aproximativ 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate.

15 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente