Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani. Concursul O felicitare – o poveste

…povestea mea:
Craciunul s-a anulat?
Oare ce s-a intamplat?
Am aflat trista poveste
Si va dai acum de veste…

Mosul s-a impiedicat
Sacul tot l-a rasturnat
Si e mare suparare
Mosul daruri nu mai are…

Elfii Toti s-au adunat
Sacul iarasi e-ncarcat
Si e zi de bucurie
La multi ani cu veselie…”

…povestea este o adaptare a versurilor de pe tortul de 1 an a surioarei mele…Mos Craciun este realizat prin tehnica quilling dupa modelul din cartea „Idei creative-Quilling-tehnica spiralarii hartiei”…chiar daca pare complicat de fapt Este chiar usor…trebuie doar rabdare…poezia a fost scrisa de Mama pe o foaie iar eu am copiat textul…
…sper sa va placa…eu sunt super incantata…sper ca Mosul m-a vazut in timp ce lucram la felicitare…ca sa-mi aduca si mai multe cadouri…:)

Coperta de caiet din hartie

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, un alt nume, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 1 decembrie, ora 00:00, şi 14 decembrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în aproximativ 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged .

27 Comments

  1. Lucrarea ta este foarte frumoasa si merita cu siguranta un premiu. Mosul o sa faca o magie si iti va oferi cadoulpe care ti-l doresti. OVO

  2. Felicitari!!! Versuri minunate de la un copil foarte talentat! Sa iti aduca Mos Craciun multe cadouri si sa le imparti cu surioara ta!
    Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente