Flavia-Maria N.,Navodari, clasa I. Concursul O felicitare – o poveste

Felicitarea Flaviei rezuma scena Nasterii Mântuitorului: a fost realizata pe carton simplu, de culoare rosie. Desenele au fost realizate initial cu creionul si înt?rite cu liner negru pentru un contrast mai bun si pentru a se evidentia mai bine în poza.
Felicitarea închisa are pe exterior un îngeras. În interior este desenata scena Nasterii, simplificata din cauza spatiului disponibil.
Pentru colorarea aripilor îngerasului si a pruncului Iisus, Flavia a folosit creta alba.
Pentru stelute a folosit lipici cu sclipici auriu.
Fulgii au fost preforati si lipiti.

Coperta de caiet din hartie

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, un alt nume, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 1 decembrie, ora 00:00, şi 14 decembrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în aproximativ 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate.

25 Comments

  1. Imi place mult ideea de a desena cu creta pe carton. Astfel, ingerasul Flaviei imi pare transparent, diafan si divin.
    Tot inainte Flavia!

  2. Imi place ideea de a desena cu creta pe carton colorat. Ingerasul Flaviei pare transparent, diafan si divin.
    Tine-o tot asa, Flavia!

  3. Ce draguta e! Asa vessel colorata…tare indrazneata sa deseneze asa multe personaje, inseamna ca ii plac provocarile! Bravo, foarte frumos realizata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente