Pictura pe obiecte – concurs fulger

pictura

N-am mai avut demult concursuri fulger, şi îmi era un pic dor… aşa că în săptămâna care urmează avem un concurs pentru părinţi, cu activităţi pentru copii. Premiile constau în două pachete cu figurine din ipsos, la alegere, în valoare de 30 lei fiecare.

Ce trebuie să faceţi: răspundeţi mai jos, printr-un comentariu, la următoarea întrebare:

  Ce aptitudini consideraţi că dezvoltă unui copil activităţile de pictură pe obiecte?

Vor fi doi câştigători şi două premii oferite, fiecare constând într-un pachet cu figurine în valoare de 30 lei, câte un model, la alegere, din colecţia disponibilă aici.

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu. Vă rog ca în rubrica “Nume” să folosiţi numele real complet, către care va fi făcută expediţia, şi verificaţi dacă adresa de mail este scrisă corect. Concursul se va desfăşura între 6-14 noiembrie, ora 21:00. Câştigătorul va avea la dispoziţie 24h pentru a trimite adresa de expediţie, printr-un comentariu la acest articol. La expirarea termenului vom desemna un nou câştigător. Premiile se expediaza gratuit o singură dată, numai pe teritoriul României.

Comentariile validate ca participante la concurs vor primi un număr de ordine la aprobare. Nu vor fi numerotate comentariile care nu îndeplinesc condiţiile solicitate (nume real complet, răspunsul la întrebare, IP unic), şi nu vor participa la extragere, dar vor fi vizibile pe pagină.

Extragerea câştigătorilor va avea loc după încheierea concursului, iar rezultatele vor fi afişate printr-un comentariu la acest articol. Câştigătorii au la dispoziţie 24h din momentul anunţării rezultatelor pentru a trimite adresa de expediţie, printr-un comentariu la acest articol, în caz contrar, la expirarea termenului menţionat la afişarea rezultatelor vom desemna tot prin tragere la sorţi un nou câştigător.

Câştigătorii nu vor fi anunţaţi personal, vă rog să accesaţi pagina concursului în data de 15 noiembrie.

Extragere Joi, 14.11.2013:

Castigatorul cu numarul 53 nu si-a revendicat premiul, acesta a fost anulat.
Extragere Vineri, 15.11.2013

Castigatorul cu numarul 42 nu si-a revendicat premiul, acesta a fost anulat.
Extragere 17.11.2013, ora 8.50.
17.11.2013

Extragere noua… din pacate…
Castigatorul de azi este rugat sa-si revendice premiul pana maine dimineata, ora 10:00.

18.11.2013

Cristina H.
Posted in Concursuri-fulger and tagged , , , .

78 Comments

 1. Pictura pe obiecte îl ajuta pe copil sa-si dezvolte aptitudinile artistice.Este o metoda activa care pune în valoare atât potentialul creativ al copiilor, cât si spontaneitatea si originalitatea.
  Activitatile plastice îl ajuta pe copil sa-si dezvolte perceptia, trairea, întelegerea, asimilarea si în cele din urma crearea frumosului.

 2. Am realizat cu un grup de copilasi de la Bisericuta Copiilor din Buzau(tin niste ore de voluntariat acolo) figurine din keraplast pe care le-au pictat si le-au expus spre bucuria tuturor celor care au trecut pragul Bisericutei de Craciun. La sfarsitul unei astfel de experiente de obicei noi tregem niste concluzii impreuna: pictura pe obiecte ne-a dezvoltat capacitatea de a ne bucura in primul rand: ne-am bucurat clipa de clipa cand le-am facut,ne-am bucurat ca le-am facut impreuna, ne-am bucurat daruindu-le fara a astepta nimic in schimb si am descoperit ca nici o bucurie nu e mai mare decat bucuria de a-i bucura pe ceilalti. Pe langa bucurie, am dobandit rabdare, perseverenta, spirit creativ si ne-am dezvoltat nu doar latura artistica, ci si latura spirituala.Daruind putin din timpul lor unei astfel de activitati, copilasii au dobandit atat de multe in schimb!Cred ca si noi adultii am dobandi foarte mult, daca le-am darui copiilor mai mult din timpul nostru. Toate cele bune!

 3. Pictura pe obiecte îl ajuta pe copil in mod deosebit sa-si dezvolte creativitatea fara de care viata omului , in general este ca un film alb-negru.Este o metoda ingenioasa care pune în valoare spontaneitatea si originalitatea.Am pictat cu elevii pe diverse suporturi, de la pietre, felii de trunchi de copac, figurine din aluat, ipsos, panza, sticla, etc. fiecare astfel de activitate a adus bucurie in sufletele copiilor si mult frumos in jurul nostru.

 4. Aptitudinile dobandite de cei mici odata cu practicarea picturii pe obiecte ,le dezvolta capacitatea de manuire a instrumentului de lucru , il ajuta sa-si dezvolte atat aptitudini artistice , psihice , cat si aptitudini de atentie , imaginatie , creativitate . Pictura pe obiecte ii stimuleaza gandirea si creativitatea unui copil , dar il ajuta si in dezvoltarea sa psihica si motrica .

 5. Pictura pe obiecte ii ajuta pe copii sa isi dezvolte indemanarea in primul rand, deoarece este un tip de pictura care necesita multa atentie si precizie…si care nu se prea poate corecta daca ai gresit ceva…

 6. NOrocosul la extragerea din aceasta seara este

  Random Integer Generator

  Here are your random numbers:

  42
  Timestamp: 2013-11-15 19:50:36 UTC

  Castigatorul este asteptat sa-si revendice premiul pana maine seara, ora 21,50.

 7. Cum premiul nu a fost revendicat nici de aceasta datra, am extras din nou:

  Random Integer Generator

  Here are your random numbers:

  12
  Timestamp: 2013-11-17 06:46:20 UTC

  Premiul se poate revendica pana maine, ora 8.50 dimineata

 8. Am primit premiul cu figurine din ipsos. Sunt tare frumoase! Fetita mea este extrem de incantata si de-abia asteapta sa le picteze si sa le dea cadou de sarbatori. Multumim inca o data atat sponsorului cat si „Talentelor” pentru initiativa minunata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente