Concursul de creatie Ghiozdanelul creativ -epilog

toamna2013-mic

Am ajuns la finalul concursului Ghiozdănelul creativ, un concurs care a reuşit să le arate copiilor că lucruri cu care ei s-au obişnuit deja pot fi schimbate, şi pot fi chiar mai frumoase. Participanţii – cel puţin marea majoritate dintre ei, au confecţionat la propriu coperta pentru caiet, au decorat-o şi au folosit-o la şcoală. Unii dintre ei au fost atât de încântaţi de rezultat, încât au decis să facă câte una personalizată pentru fiecare caiet.

A fost un concurs în care, cu părere de rău, am respins mai multe creaţii decât de obicei. În primul rând, datorită neatenţiei. Am primit tablouri de toamnă, cu etichetă, realizate pe coală albă de hârtie. Concursul cerea să confecţionezi o copertă. Am ceva îndoieli şi asupra câtorva lucrări, dacă sunt sau nu coperte funcţionale… Revenind la tablourile de toamnă, acestea nu ar fi rezistat unui drum în ghiozdan, aşa că au fost respinse. Nu am acceptat, de asemenea, nici modelele cu prinţese ori alte personaje celebre, menite să impresioneze juriul. Ştiu că sunt preferatele copiilor, că nu e nimic mai plăcut decât să ai o copertă cu personajele preferate, dar nu am vrut să transform acest concurs în galerie Disney. De asemenea, au mai fost mici abateri, pe care participanţii le-au înţeles, şi le-au remediat în timp util.

Alte probleme pe care concursul le-a ridicat, şi care au generat o sumedenie de nemulţumiri, au fost cele privitoare la sistemul de vot. Folosesc acest sistem de câţiva ani, şi cel puţin până acum sunt foarte mulţumită de el. Fraudarea voturilor, aşa cum „se poartă” la concursurile online, este descurajată masiv. Nu este un sistem uşor pentru mine, este mare consumator de resurse şi de timp, dar ori de câte ori am încercat să simplific, m-am lovit mereu de încercări de a multiplica voturile. Aşadar, am ales să investesc timp în aceste concursuri, dar să pot fi un arbitru corect în ceea ce priveşte votul publicului. Am aprobat la final, după ce am numărat comentariile şi voturile corecte, absolut toate comentariile primite de un participant. Dacă cel care a adăugat comentariu nu a şi votat pe contorul de vot, acel comentariu este inutil. Am avut cazuri în care aceeaşi persoana vota de două ori. De exemplu, „Maricica”, a adaugat un comentariu, şi, imediat, încă unul identic. Aceste cazuri le consider accidente şi le ignor. „Maricica” nu ştie că moderez comentariile, nu ştie daca s-a trimis comentariul ei, că net-ul merge greu, şi mai trimite odată să fie sigură. Dar avem şi alte cazuri, când Ionel comentează la 12:31 cu o adresă de mail, la 12:32 îşi spune Gigel şi adaugă un altul, cu altă adresă de mail, la 12:33 se rebotează Nicu şi scoate altă adresă… şi continuă aşa, căci nu are ce face în pauza de prânz. Ce nu ştie el e că în momentul în care adaugă comentariul, se memorează şi „buletinul” calculatorului de pe care face acest lucru. Iar când eu văd pe contor un singur vot de la ip-ul 311.xx.xx.xx, şi 10 comentarii, aprob primul comentariu şi următoarele nu numai că le ignor, dar le şi consider tentativă de fraudare. Poate concurentul pentru care face acest lucru nu are nicio vină, nu pot să-l descalific, toţi avem prieteni bine intenţionaţi care vor să ajute mai mult decât am cerut. De aceea nu voi sancţiona acest comportament, dar nici nu îl voi tolera. Şi, din aceste motive, nu voi schimba sistemul de vot.

O altă critică pe care am primit-o, cu tristeţe, este aceea că cerinţele concursului sunt „umilitoare” faţă de ce premii ofer. Cerinţele sunt cele pe care eu le formulez. Dacă vi se par grele, nu participaţi. Părerea mea este că e bine să-i învăţăm pe copii că în viaţă lucrurile nu se obţin uşor, că trebuie să depui efort, să-ţi foloseşti capul, să te concentrezi şi să dai tot ce ai mai bun. Nu fac concursuri simple, n-am făcut-o şi n-o voi face. Prefer ca după fiecare concurs, chiar dacă nu a câştigat un premiu, copilul să rămână cu ceva. La acesta foarte mulţi vor reţine că au învăţat să facă coperte din hârtie. La altele, au învăţat să coasă, şi exemplele pot continua.

Referitor la premii, dacă adunaţi valoarea tuturor premiilor, nu cred că veţi obţine o sumă mică, şi este chiar ok pentru un concurs organizat pe blog. As vrea să văd premii ca acestea la concursurile cu taxă de 10-15 lei de prin şcoli… dar nu sunt. Iar dacă premiile nu vă satisfac, şi nu vă place concursul, nu vă obligă nimeni să participaţi.

Consider de bun simţ ca înainte de o participare la concurs orice participant să citească întreaga pagină dedicată concursului. După ce te-ai înscris, criticile la adresa regulamentului nu îşi găsesc locul. Ai ştiut ce temă trebuie să faci, ai ştiut cum să te înscrii, dar nu ai văzut ce premii sunt şi cum se votează? Îmi vine tare greu să cred…

Am structurat premiile pe trei categorii, pentru a da şanse integrate la premii. Copiii care iau tema în serios au şanse la premiile cele mai mari, acordate de juriu. Apoi, un premiu nici mare, dar nici mic, se acordă pentru votul publicului. Aici foarte rar am găsit dovezi de fair-play, când concurenţii şi-au apreciat reciproc munca. Fiecare obţine voturile de la prieteni, chiar dacă creaţia copilului este una foarte simplă. Ultima categorie de premii – cele norocoase, sund date prin tragere la sorţi. Aşa sper că recompensez participanţii care s-au străduit, dar poate vârsta, experienţa şi talentul nu i-au ajutat.

Închei aici, căci cei mici aşteaptă cu nerăbdare rezultatele concursului.

Premiul publicului, primul care a fost atribuit încă de săptămâna trecută, a ajuns la nr. 23, Cristina Maria F., Baia Mare, clasa a IVa. Cristina a fost concurentul care a reuşit să strângă cele mai multe puncte, adică comentarii însoţite de un vot în pagina de concurs. A avut
96 voturi pe contor,
104 comentarii, dar dintre acestea doar 76 au fost însoţite şi de un vot, şi s-au transformat în puncte.

Cristina a câştigat un premiul ce conţine două titluri la alegere din colecţia Biblioteca scolarului/Ora de lectura, un titlu la alegere din colectia Bufnita, o carte la alegere din colectia Biblioteca romaneasca pentru copii. Premiul este valabil numai după revendicare, ocazie cu care concurentul îşi alege şi titlurile.

 

Cele mai frumoase premii au fost însă cele atribuite de juriu, pentru primele două cele mai frumoase creaţii. Primul premiu a ajuns la nr. 39, Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani, iar juriul i-a acordat 102 puncte. Al doilea premiu a ajuns la nr. 15, Iulia Elena F., Pascani, 10 ani, căreia juriul i-a acordat 72 puncte. Ele au câştigat câte un premiu ce conţine două titluri la alegere din colecţia Biblioteca scolarului/Ora de lectura, trei titluri la alegere din colectia Bufnita, o carte la alegere din colectia Biblioteca romaneasca pentru copii. Premiul este valabil numai după revendicare, ocazie cu care concurentul îşi alege şi titlurile.

Pentru concurenţi au fost pregătite şi cinci premii, acordate prin tragere la sorţi. Random Integer Generator a atribuit premiile concurenţilor cu numerele: 4: Petronela P., Rasnov, 9 ani, 40: Andreea S., Zarnesti, 8 ani, 12: Alexandra Valentina C., Negresti Oas, 7 ani, 19: Silviu M., Piatra Neamt, 4 ani, 30: Denis Octavian I., Chicerea, clasa I

Norocoşii vor primi din partea Editurii Paralela 45 câte un premiu ce conţine: un titlu la alegere din colecţia Biblioteca scolarului/Ora de lectura, şi o carte la alegere din colectia Biblioteca romaneasca pentru copii. Acelaşi premiu va merge şi către unul din copiii care au făcut parte din juriu, şi care a fost mai norocos la tragerea la sorţi. Este vorba de juratul cu numărul 19., Silviu. Premiul este valabil numai după revendicare, ocazie cu care concurentul îşi alege şi titlurile.

De asemenea, am intermediat un premiu surpriză pentru copiii care au acceptat să se implice ca membri în juriu. Nu este uşor ceea ce le cer, şi mi se pare normal ca efortul să fie răsplătit. Premiul merge la: nr. 10, Sara Fabiana.

Tabelele cu puncte, printscreen-urile de la extrageri, punctele acordate de juriu, sunt toate disponibile mai jos, în subsolul articolului.

Câştigătorii au la dispoziţie trei zile pentru a revendica premiile. Până la data de 29 octombrie, ora 11:00 am, câştigătorii trebuie să adauge la acest articol un mesaj, folosind adresa de mail cu care au participat la concurs/juriu. Mesajul trebuie sa cuprindă:

 • Numărul de concurs/numărul în juriu şi numele participantului
 • Premiul câstigat, conţinutul acestuia (parcurgeţi colecţiile şi alegeţi titlurile, daca nu vor fi disponibile pe stoc veţi fi anunţaţi, pentru o altă opţiune)
 • Adresa părintelui care va ridica premiului. Vă rog ca adresa poştală să includă şi codul poştal.
 • Un număr de telefon de contact.

Datele personale nu vor fi publicate pe site, mesajul va fi editat înainte de a deveni public, şi aceste date şterse.

Câştigătorii care nu îşi vor revendica premiile până la data menţionată le vor pierde, urmând a fi atribuite următorilor clasaţi, în cazul celor acordate de juriu, sau printr-o nouă extragere, în cazul celor „norocoase”.

Vă mulţumesc tuturor pentru participare, şi vă doresc o vacantă plăcută!

Multumesc cu această ocazie şi Editurii Paralela 45, pentru susţinerea oferită.

Editura Paralela 45

 

Vezi pagina principala a concursului >>>>>


Utile:

Clasamentul concurenţilor la categoria „votul publicului”.

1 Ioan A., Videle, 5 ani 1 38 Adrian-Constantin S., Gaesti, 6 ani 1
2 Samuel Stefan P., Rasnov, 9 ani 4 39 Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani 12
3 Denisa C., Rasnov, 9 ani 3 40 Andreea S., Zarnesti, 8 ani 5
4 Petronela P., Rasnov, 9 ani 3 41 Alexandru T., Pascani, 6 ani 54
5 Mara F., Bucuresti, clasa I 20 42 Ana Maria A., Afumati, 10 ani 23
6 Petra S., Bucuresti, clasa I 0 43 Bianca Ioana C., Iasi, clasa I 0
7 Gabriel L., Costeiu, clasa a Iva 2 44 Iulia Maria G., Buzau, 7 ani 10
8 Maria Rita L., Costeiu, 5 ani 0 45 Alexandru Cristian D., Bucuresti, 6 ani 16
9 Danut A., Giurgiu, 6 ani 4 46 Maria Yolanda T., Iasi, 7 ani 1
10 Andrei Ioan N.,Pascani, 4 ani 13 47 Ana Adriana M., Iasi, 7 ani 5
11 Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani 20 48 Maya Karina D., Iasi, 7 ani 1
12 Alexandra Valentina C., Negresti Oas, 7 ani 5 49 Gabriel V., Timisoara, 5 ani 4
13 Teodora C., Cluj-Napoca, clasa I 1 50 Laura Maria C., Vaslui, 6 ani 12
14 Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani 5 51 Robert Andrei L., Vaslui, 6 ani 9
15 Iulia Elena F., Pascani, 10 ani 5 52 Teodora Ioana Alisia S., Ploiesti, 7 ani 2
16 Catalin L., Rasnov, clasa a Iva 4 53 Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IIIa 1
17 Denisa P., Rasnov, clasa a Iva 9 54 Gabriel Valentin C., Gaesti, 4 ani 5
18 Horica M., Rasnov, clasa a Iva 1 55 Alexandru S., Murighiol, clasa a IIIa 0
19 Silviu M., Piatra Neamt, 4 ani 1 56 Robert M., Murighiol, clasa a IIIa 1
20 Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IVa 4 57 Matias Dumitru S., Murighiol, clasa a IIIa 1
21 Otilia Lavinia P., Baia Mare, clasa a IVa 2 58 Maria R., Brazi, 6 ani 0
22 Andreia Claudia S., Baia Mare, clasa a Iva 1 59 Mihai S., Brazi, 6 ani 3
23 Cristina Maria F., Baia Mare, clasa a Iva 76 60 Iza D., Brazi, 6 ani 0
24 Catalin Ionut F., Pascani, 6 ani 2 61 Erin Cristiana N., Galati, 8 ani 2
25 David T., Sanmartin, 8 ani 7 62 Alina G., Galati, 7 ani 2
26 Marcela H., Cucorani, 8 ani 0 63 Ilayda S., Galati, 8 ani 3
27 Andrei L., Cucorani, 8 ani 1 64 Blanka Maria C., Valea Lupului, 7 ani 1
28 Mario B., Cucorani, 8 ani 0 65 Alexandra S., Galati, 8 ani 2
29 Iulia Gabriela C., Chicerea, clasa I 9 66 Ioana Maia H., Iasi, 4 ani 1
30 Denis Octavian I., Chicerea, clasa I 9 67 Horia H., Iasi, clasa I 1
31 Ionut L., Zlatarei, 5 ani 1 68 Denisa Maria H., Iasi, 5 ani
32 Andreea L., Zlatarei, 5 ani 1 69 Laura Ioana H., Iasi, clasa a Iia
33 Simina S., Zlatarei, 4 ani 1 70 Mara M., Oradea, 5 ani 0
34 George Alexandru M., Tinca-Bihor, 4 ani 0 71 Patricia S., Oradea, 5 ani 0
35 Izabela O., Piatra Neamt, clasa a Va 41 72 Vladimir B., Oradea, 5 ani 0
36 Eduard-Valentin, Gaesti, 5 ani 1 73 Iulian Gabriel I., Galati, 8 ani 6
37 Daria-Maria N., Gaesti, 5 ani 1 74 Anamaria Cristina B., Bucuresti, 5 ani 1

 

Clasamentul concurenţilor la categoria „votul juriului”.

1 Ioan A., Videle, 5 ani 18 38 Adrian-Constantin S., Gaesti, 6 ani 10
2 Samuel Stefan P., Rasnov, 9 ani 0 39 Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani

102

3 Denisa C., Rasnov, 9 ani 0 40 Andreea S., Zarnesti, 8 ani 65
4 Petronela P., Rasnov, 9 ani 11 41 Alexandru T., Pascani, 6 ani 68
5 Mara F., Bucuresti, clasa I 5 42 Ana Maria A., Afumati, 10 ani 9
6 Petra S., Bucuresti, clasa I 0 43 Bianca Ioana C., Iasi, clasa I 4
7 Gabriel L., Costeiu, clasa a Iva 0 44 Iulia Maria G., Buzau, 7 ani 20
8 Maria Rita L., Costeiu, 5 ani 6 45 Alexandru Cristian D., Bucuresti, 6 ani 19
9 Danut A., Giurgiu, 6 ani 27 46 Maria Yolanda T., Iasi, 7 ani 0
10 Andrei Ioan N.,Pascani, 4 ani 2 47 Ana Adriana M., Iasi, 7 ani 0
11 Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani 5 48 Maya Karina D., Iasi, 7 ani 4
12 Alexandra Valentina C., Negresti Oas, 7 ani 61 49 Gabriel V., Timisoara, 5 ani 31
13 Teodora C., Cluj-Napoca, clasa I 14 50 Laura Maria C., Vaslui, 6 ani 14
14 Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani 0 51 Robert Andrei L., Vaslui, 6 ani 10
15 Iulia Elena F., Pascani, 10 ani 72 52 Teodora Ioana Alisia S., Ploiesti, 7 ani 57
16 Catalin L., Rasnov, clasa a Iva 8 53 Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IIIa 36
17 Denisa P., Rasnov, clasa a Iva 6 54 Gabriel Valentin C., Gaesti, 4 ani 16
18 Horica M., Rasnov, clasa a Iva 7 55 Alexandru S., Murighiol, clasa a IIIa 12
19 Silviu M., Piatra Neamt, 4 ani 0 56 Robert M., Murighiol, clasa a IIIa 26
20 Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IVa 19 57 Matias Dumitru S., Murighiol, clasa a IIIa 13
21 Otilia Lavinia P., Baia Mare, clasa a IVa 25 58 Maria R., Brazi, 6 ani 0
22 Andreia Claudia S., Baia Mare, clasa a Iva 11 59 Mihai S., Brazi, 6 ani 0
23 Cristina Maria F., Baia Mare, clasa a Iva 0 60 Iza D., Brazi, 6 ani 13
24 Catalin Ionut F., Pascani, 6 ani 2 61 Erin Cristiana N., Galati, 8 ani 3
25 David T., Sanmartin, 8 ani 0 62 Alina G., Galati, 7 ani 7
26 Marcela H., Cucorani, 8 ani 7 63 Ilayda S., Galati, 8 ani 20
27 Andrei L., Cucorani, 8 ani 39 64 Blanka Maria C., Valea Lupului, 7 ani 12
28 Mario B., Cucorani, 8 ani 7 65 Alexandra S., Galati, 8 ani 1
29 Iulia Gabriela C., Chicerea, clasa I 2 66 Ioana Maia H., Iasi, 4 ani 17
30 Denis Octavian I., Chicerea, clasa I 8 67 Horia H., Iasi, clasa I 26
31 Ionut L., Zlatarei, 5 ani 0 68 Denisa Maria H., Iasi, 5 ani 17
32 Andreea L., Zlatarei, 5 ani 0 69 Laura Ioana H., Iasi, clasa a Iia 3
33 Simina S., Zlatarei, 4 ani 5 70 Mara M., Oradea, 5 ani 0
34 George Alexandru M., Tinca-Bihor, 4 ani 20 71 Patricia S., Oradea, 5 ani 14
35 Izabela O., Piatra Neamt, clasa a Va 0 72 Vladimir B., Oradea, 5 ani 5
36 Eduard-Valentin, Gaesti, 5 ani 2 73 Iulian Gabriel I., Galati, 8 ani 1
37 Daria-Maria N., Gaesti, 5 ani 1 74 Anamaria Cristina B., Bucuresti, 5 ani 0

 

 

29.10.2013

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , .

42 Comments

 1. Wow!!! Se pare ca am intrat intr-o pasa norocoasa- e al doilea concurs castigat la un concurs al tau :)Silviu, cu nr 19 a castigat cu coperta lui. Multumim o tona Cristina, si tie pentru concursul organizat, si editurii pentru premii.
  Optam pentru aceasta carte- https://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=1508
  si aceasta https://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=838
  Adresa este:
  Raluca Manea
  [edit]
  Piatra Neamt Jud NEamt
  [edit]
  Singura mea problema este ca de data asta chiar plecam spre Bucuresti, pe 27 mai exact, si nu stiu cand ne intoarcem…poate fi un pic intarziata expeditia acestui premiu al nostru?

 2. Multumim pentru premiul de popularitate!
  Numarul 23 de concurs – Finteusan Cristina Maria
  Colectia Biblioteca scolarului/Ora de lectura
  https://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=857
  https://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=856
  Colectia Bufnita
  https://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=1394
  Colectia Biblioteca romaneasca pentru copii
  https://www.edituraparalela45.ro/colectie.php?idpagina=1&idcolectie=9&sortare=3&tipsortare=2
  Profesor inv.primar Hosu Adriana
  [edit] Loc. Baia Mare, jud. Maramures, [edit]

 3. Multumim pentru organizarea concursului!Multumim pentru premiu!
  Bucuria Cosminei ne-a umplut casa de zambete!
  Felicitari tuturor copiilor participanti!

  Nr. concurs 39 SAVU COSMINA MARIA
  Premiul I
  Parinte/ adresa : SAVU ANCA [edit]loc. Zarnesti, judet Brasov, [edit]

  Cosmina a ales urmatoarele titluri:
  https://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=829
  https://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=908
  https://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=1396
  https://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=176
  https://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=1055
  https://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=1482

  Va dorim toate cele bune si asteptam noi provocari! 🙂

  • Felicitari inca odata!
   S-a straduit, a luat tema in serios, si copiii au apreciat efortul.

   Avem pe lista:
   MOMENTE, SCHITE, NUVELE, CARAGIALE, Ion Luca
   SINGUR PE LUME, MALOT, Hector
   THE SELFISH GIANT / URIASUL CEL EGOIST, WILDE, Oscar
   THE ROCKING-HORSE WINNER / CALUTUL CASTIGATOR
   LES FEES / ZANELE , PERRAULT, Charles
   CARTILE CU APOLODOR, NAUM, Gellu

 4. Andreea, fetita mea de 8 ani, a participat la concurs cu tot dragul si astepta fiecare vot cu nerabdare…deschideam pagina dvs de mai multe ori pe zi!
  A avut norocul sa fie printre cei care au castigat prin tragere la sorti! Multumim pentru premiu!
  Felicitari tuturor castigatorilor, tuturor participantilor!

  nr. de concurs: 40 SAVU ANDREEA
  Premiu- tragere la sorti
  parinte/adresa: SAVU ANCA, [edit], loc. Zarnesti, jud. Brasov [edit]

  Andreea a ales urmatoarele titluri:
  https://www.edituraparalela45.ro/autor_detaliu.php?idautor=1099
  https://www.edituraparalela45.ro/autor_detaliu.php?idautor=1053

  • Primul link nu e ok, se incarca 3 titluri, am nevoie de unul singur.

   Al doilea este
   PASTELURI SI ALTE POEME, ALECSANDRI, Vasile

  • …nu e nici o problema…nu mi-am dat seama(nu am inteles eu,scuze)…multumim oricum…nici nu i-am spus Fabianei…asa ca sigur va fi o surpriza…

 5. Aceste concursuri sunt binevenite, felicitari pentru initiator .Premiile sunt frumoase.Cei care au obiectii ar trebui sa mai reflecteze si chiar nu e obligatoriu sa se inscrie.Felicit toti participantii, cu totii au de castigat .

 6. Multumim pentru premiu!
  30: Denis Octavian I., Chicerea, clasa I
  Premiu acordat de Random Integer Generator-tragere la sorti POVESTI, POVESTIRI CREANGA, Ion MOTANUL INVIZIBIL TABARAS, Stelian ; TARTLER, Grete
  Ionita Madalina ,sat Chicerea ,Judetul Iasi,[edit]

 7. Felicitari castigatorilor!
  Multumim juriului pentru punctele acordate!Consider ca e un inceput bun,mai ales ca noi nu cunosteam pe nimeni si nici prietenilor nu le-am cerut voturi suplimentare.
  Copilul meu a invatat sa fie mai atent la cerinte,iar ca membru al juriului a incercat sa dea dovada de seriozitate si obiectivitate(sper ca s-a descurcat).
  De asemenea,eu consider ca nu trebuie sa mobilizam copiii sa faca ceva doar de dragul unui premiu.Citim,pictam,cantam,de placere.
  Placerea e si ea un motiv.

  [edit]
  Va multumim!

 8. Va multumesc mult pentru premiul acordat si felicit atat castigatorii cat si organizatorii acestui frumos concurs.
  COCÎRLA ALEXANDRA VALENTINA – 7ani din loc.Negresti Oas,jud.Satu Mare.
  – nr.concurs: 12.
  – premiul dorit : – Poezii.Antume – Mihai Eminescu – Editura”Biblioteca Scolarului”.
  (https://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=1251)
  – Aritmetica lui Pogonici – Tulbure Victor – Editura “Biblioteca romaneasca pentru copii”.
  (https://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=1424)
  – Cocîrla Valentin(tata) – [edit]loc.Negresti Oas,jud.Satu Mare,[edit]

 9. Nu aveti idee cum ma intristez de cate ori e nevoie sa anulez un premiu :(. iar cel pe care sunt nevoita sa il anulez acum este unul dintre cele muncite, si frumoase…

  Nu a fost revendicat la concursul Ghiozdanelul creativ al doilea premiu acordat de juriu concurentului cu nr. 15, Iulia. Ea a avut timp pana astazi la ora 11 sa revendice premiul, dar nu a facut-o si l-a pierdut.
  Premiul va merge asadar la urmatorul participant clasat, conform punctelor acordate de juriu.

  Nr. concurs: 41 – 68p., Alexandru T., Pascani, 6 ani

  Alexandru trebuie sa-si revendice premiul oferit de Editura Paralela 45? pana vineri, 1 noiembrie, ora 14:00.

 10. Multumim pentru concurs si premiu!
  Nr. 41 Alexandru T., Pascani
  Parinte Taralunga Mihaela, [edit], Pascani
  Alexandru a ales urmatoarele titluri:
  https://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=1358
  https://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=180
  https://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=1396
  https://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=432
  https://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=857
  https://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=856
  Multumim si juriului pentru notele acordate!

  • POVESTE CU UN GAND STRANUTAT
   TAMING THE BICYCLE / CUM SA IMBLANZESTI O BICICLETA (bravoo!!! foarte tare povestea, o am si eu, am citit-o pe metrou, si nu intelegea lumea de ce rad in halul ala cu o carte de copii in mana…)
   THE SELFISH GIANT / URIASUL CEL EGOIST
   MOS CRACIUN A FOST RAPIT! / A KIDNAPPED SANTA CLAUS
   LEGENDELE SAU BASMELE ROMANILOR. VOL. I
   LEGENDELE SAU BASMELE ROMANILOR. VOL. II

 11. …a ajuns premiul surpriza…Fabiana e super incantata…vrea sa picteze figurinele si apoi sa le lipeasca magnet pentru a le pune pe frigider(…mai are cateva pictate tot asa)…multumim din suflet…

 12. Astazi am primit si noi premiul (Cosmina si Andreea).
  Multumim mult si dumneavoastra si editurii Paralela 45! Vom citi cu placere cartile castigate!
  Cu drag, Anca, Cosmina 🙂 si Andreea 🙂

 13. Astazi am primit premiul: “SINGUR PE LUME, MALOT, Hector;
  CARTILE CU APOLODOR NAUM, Gellu” asa cum am ales. Cartile sunt foarte dragute, Petronela se va bucura enorm sa le citeasca.
  Multumim mult si dumneavoastra si editurii Paralela 45!

 14. Astazi am primit si noi premiul, cartile sunt urmatoarele pe lista de lectura! Multumim pentru concurs si editurii Paralela 45!

 15. Cu putina intarziere si cu scuzele de rigoare, vin sa va multumesc pentru premii si pentru disponibilitatea de a organiza aceste concursuri! Cartile au ajuns cu bine, Irina Bogdan, una dintre autoare mi se pare tare faina si cred ca voi scrie un articol de recomandare a cartilor sale. Multumim inca o data!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente