Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani. Concursul de creatie Ghiozdanelul creativ

Aveam o macheta decupata a unei furnici si a ales sa isi faca propria coperta pentru caietul de maculator cu aceasta insecta.Pentru inceput a ales o coala cartonata portocalie , a trasat fiecare parte a corpului pe aceasta, le-a decupat (putin mai greu la picioruse ca erau tare subtirele), apoi a trecut la asamblare. In final a facut un tus (umbre cum ii place ei sa zica), a trasat cu un pix cu gel negru conturul furnicii, i-a definit ochii . In josul copertii a facut si o eticheta (nu e prima facuta de ea, pentru scoala le-a facut tot acasa) pe care a trecut clasa in care se afla in acest moment si numele.

Coperta de caiet din hartie

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, un alt nume, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 5 octombrie, ora 00:00, şi 19 octombrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în aproximativ 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Editura Paralela 45

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate.

31 Comments

  1. multumim pentru ocazie. e un prilej bun pentru fetita mea de a arata ca munca noastra de acasa si cea de la scoala nu e facuta in zadar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente