Iulian Gabriel I., Galati, 8 ani. Concursul de creatie Ghiozdanelul creativ

Conform temei date, Iulian a ales sa realizeze „O coperta vesela pentru cartea de matematica”. Pentru aceasta creatie el a folosit ca suport o coala alba de hartie peste care a lipit cifre si forme geometrice de dimensiuni diferite, pe care le-a decupat. Ca elemente de design a folosit fluturasi si o inimioara realizate cu ajutorul perforatoarelor pentru creatie, pe care le-a lipit, cat si alte elemente, cum ar fi: flori, numere si un ingeras pe care le-a desenat cu cariocile de culori diferite.

Coperta de caiet din hartie

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, un alt nume, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 5 octombrie, ora 00:00, şi 19 octombrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în aproximativ 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Editura Paralela 45

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate.

10 Comments

  1. Veselia acestei coperte m-a dus cu gandul la cat de frumoasa este aceasta disciplina si cum ar trebui sa o perceapa copiii nostri…si, cine stie, poate intr-o zi, am sa gasesc pe rafturile librariilor un manual sau o culegere de matematica cu o coperta atat de vesela..
    Succes, micutzule creator!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente