Andrei Ioan N.,Pascani, 4 ani. Concursul de creatie Ghiozdanelul creativ

Coperta lui reprezinta Caiet de stiintele naturii, de animalute, cum zice el. Animalele sunt facute cu sablonul si creionul si apoi trecut cu carioca. La etichete sunt trase liniile cu rigla si este scris de el, dupa ce i-am aratat literele pe o alta foaie. Numele ANDI stie sa si-l scrie de la 4 ani. a facut flori pe margine, ca asa face la toate felicitarile, si a incercat sa faca un curcubeu, dar a atins camila si chiar era trist din aceasta cauza.

Coperta de caiet din hartie

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, un alt nume, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 5 octombrie, ora 00:00, şi 19 octombrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în aproximativ 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Editura Paralela 45

Cristina H.

În ordinea importanței de azi: mamă, profesor, bloger. Trei roluri pe care mă străduiesc în fiecare zi să le îndeplinesc mai bine decât ieri.
Cristina H.

Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)

Posted in Concursuri de popularitate.

30 Comments

    • Multumesc mult pentru aprecieri si pentru..vot. Si lucrarea lui Alex e frumoasa. E o provocare concursul asta pentru ei. Multumesc pentru recomandarea acestui blog.

  1. Succes, Andi!!! Desenul tau cuprinde multe elemente si e foarte potrivit pentru stiintele naturii. Esti un baietel foarte talentat, nu doar la desen, ci si la sah. Cine te cunoaste, stie 🙂

    • Multumesc Emi pentru vot. Speram sa-ti placa si celelalte lucrari pe care le vom posta. Te pupam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente