Tablou marin cu elemente origami

acvariu origamiAm reuşit să termin, chiar dacă cu puţină întârziere, proiectul dat ca temă pentru această săptămână. Tabloul origami l-am găsit prima dată pe Krokotak, dar cel mai bine m-am descurcat cu tutorialele de pe youtube.

Aveţi nevoie de:

  • un capac de la o cutie de bomboane, ca suport.
  • hârtie origami, 10 cm, diverse culori.
  • hârtie creponată pentru decor
  • acuarele, ochişori mobili.

Pentru bărcuţă şi balenă am folosit hârtia 10x10cm. Pentru peştişori, pentru a păstra proporţiile, am tăiat pătrate de 5x5cm. În funcţie de dimensiunea cutiei sau a suportului, puteţi decide singuri ce dimensiune de hârtie să folosiţi. Peste vela bărcuţei am prins un triunghi alb, pentru un pic de diversitate, iar în bărcuţă este o fetiţă realizată cu o ştampilă.

Idei Creative: Vaporase din hartiePentru bărcuţă am folosit modelul de mai jos. Am uitat complet de vaporaşele din hârtie de la editura Casa, sunt acolo modele foarte frumoase care puteau fi folosite.

Peştişorii:

Spor la lucru!

Atelierul de creatie


Edit:

Participanți la Școala de Vară 2021

tablou submarin origami

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte diverse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente