Ghid practic: cum sa te pregatesti pentru 1 iunie

Vi se pare simplu? Mie deloc… statisticile spun că cel mai mult pe lumea aceasta copiii îşi doresc să petrecem timpul cu ei, făcând orice. Pentru ei contează mai puţin că facem gravură în foiţă de aur sau desene cu creta pe asfalt, ori ne plimbăm cu bicicleta până la apus. Important e să fii lângă el.

Anul acesta 1 iunie este sâmbătă, şi aş putea spune că ”lucrez”, dat fiind faptul că ajut Editura Casa să le facă cadou copiilor prezenţi în târgul de carte un atelier de decupaj. Ai mei kinderi vor fi cu mine, şi după atelier ne vom petrece timpul în târg aşa cum vor ei. Le-am arătat programul pentru copii (îl găsiţi aici), şi au făcut deja alegerile. Iris vrea musai pictată pe faţă, Andrei pe la Editura Art după Jurnalul unui puşti…

Dar… dacă nu sunteţi ocupaţi, GoKID.ro vă dă o mână de ajutor în pregătirea surprizelor pentru 1 iunie, în funcţie de ce anume vă doriţi: teatru si filme pentru copii, ateliere pentru copii, expozitii si targuri .

Voi ce vă gândiţi să faceţi de 1 iunie?

 

 

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in De-ale casei and tagged , , , , .

Un comentariu

  1. Aveti dreptate cu ce vor copiii!
    la noi activitatile depind în mare parte de vreme, care a fost cam capricioasa în ultima perioada. în principiu, am ales cîteva activitati de interior, iar daca va fi frumos vom merge în restul timpului în parc, unde sunt tot soiul de chestii programate pentru copii.
    de 1 iunie, dimineata vom merge la un atelier al Bufnitei, iar dupamasa la un concert pentru copii, Punguta cu doi bani. Cum spuneam, între cele doua evenimente, daca e frumos, vom hoinari prin parcul central, parcul rozelor sau prin Piata Unirii, unde sunt peste tot jocuri si activitati. Daca e urît… gasim noi o librarie sau alt spatiu închis.
    Anul asta 1 iunie tine si pe 2 iunie:) ca e duminica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente