Gabriel V., Timisoara, 5 ani. Concursul de creatie pentru copii MandaMagic

Pentru inceput a desenat fiecare cu ajutorul unei farfurii, un cerc mare pe o coala A4 verzuie.
Apoi au decupat cu o foarfeca cu model cercul format
Fiul meu a ales sa faca centrul mandalei din frunze de menta si cicoare
Pe margine a lipit petale de trandafi roz
Iar cumva pe la mijloc a lipit petale de trandafir alb, si a mai vrut si galben 🙂
A fost foarte incantat de ea. S-a dus intr-un suflet sa i-o arate si tatalui sau care a fost dat pe spate :), mai ales ca mandala lui miroase foarte frumos a menta si trandafiri 😉

Detalii aici.

Mandala

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 25 mai, ora 00:00, şi 8 iunie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în aproximativ 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii


Editura Gama

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , .

21 Comments

  1. Foarte interesanta e aceasta idee! Aveti sanse mari sa castigati! In plus, tu esti foarte norocoasa cand vine vorba de concursuri! Multa bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente