Alesia Valentina S., Nicolae Balcescu, 6 ani. Concursul de creatie pentru copii MandaMagic

„Pe lac”
Materiale folosite:
– coala alba A4
– foaie cu sabloane
– un pix
– creioane colorate

Mod de lucru:
– pe coala alba de hartie am trasat un cerc mare folosind capacul unei galetuse (in care tinem jucariile lego),
cercul mic l-am realizat cu o farfurie de la ,,Coltul casutei”;
– am vrut sa trasez conturul cu pixul pentru ca scrie subtire si intra in gaurile de la sablon (nu am vrut sa folosesc creionul!)
– am ales doua pasari care traiesc pe lac si le-am desenat cu ajutorul sablonului de plastic;
– in mijloc am ales si am desenat dupa sablon o planta care creste pe malul lacului – papura;
– am colorat pasarile, am desenat norisori si am colorat si fondul cu mai multe culori.

Mandala

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 25 mai, ora 00:00, şi 8 iunie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în aproximativ 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii


Editura Gama

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , .

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente