Caietele SKAG AR – noua dimensiune din ghiozdan

Unul din partenerii "Talente de Năzdrăvani" care nu a încetat să mă uimească cu surprizele, de câte ori am avut nevoie de sprijin din partea lor, a fost magazinul online RechiziteleMele.net. Atelierele desfăşurate împreună au fost unele dintre cele mai reuşite, şi le mulţumesc şi cu această ocazie.

La fel de mult m-au uimit când au adus în colecţie caietele Skag AR, noul trend în materie de rechizite pentru copiii mileniului 3. Dacă tot am evoluat la capitolul telefoane, şi ne pregătim să mutăm manualele pe tablete, iar lecţiile – online, de ce să nu transformăm şi banalele caiete în variante cu care să ne putem mândri la şcoală?

Caietele sunt dictando, A4, cu 60 de file, au spiră metalică şi coperta din carton. Aplicatia necesară pe telefon sau tabletă se descarcă gratuit. Le puteţi achiziţiona de aici.

Acest articol face parte din campania BlogalInitiative.

Cristina H.
Posted in Publicitate and tagged , , .

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente