Concursul de creatie pentru copii Oul nazdravan – epilog

Am încheiat astăzi încă un concurs special, organizat împreună cu Editura Casa. A fost o lună lungă, cu promisiunea unor premii frumoase, şi mai ales cu creaţii pe care juriul cu greu le-a departajat. Am avut mai multe premii, care şi-au găsit în cele din urmă destinatarii astfel:

Premiul publicului, primul care a fost atribuit încă de săptămâna trecută, a ajuns la nr. 20, Marius R., Chicerea, 10 ani. Marius a fost concurentul care a reuşit să strângă cele mai multe puncte, adică comentarii însoţite de un vot în pagina de concurs. Marius a câştigat un voucher în valoare de 40 lei, valabil după revendicare în librăria online a editurii Casa.

Oul Nazdravan

Cele mai frumoase premii au fost însă cele atribuite de juriu, pentru primele două cele mai frumoase creaţii. Primul premiu a ajuns la nr. 19, Marius Z., Chicerea, 10 ani., iar juriul i-a acordat 75 puncte. Al doilea premiu a ajuns la nr. 46, Victor I., Campina, 10 ani, căruia juriul i-a acordat 72p. Ei au câştigat câte un voucher în valoare de 60 lei, valabil după revendicare în librăria online a editurii Casa.

Oul NazdravanOul Nazdravan

Pentru concurenţi au fost pregătite şi cinci premii, acordate prin tragere la sorţi. Random Integer Generator a atribuit premiile concurenţilor cu numerele: 3: Ioana G., Vaslui, 5 ani;
4: Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa;
8: Iulia H., Sibiu, clasa a IVa;
48: Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa;
61: Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani.

Oul NazdravanOul NazdravanOul NazdravanOul NazdravanOul Nazdravan

Norocoşii vor primi din partea Editurii Casa un voucher în valoare de 20 lei, valabil după revendicare în librăria online. Acelaşi premiu va merge şi către unul din copiii care au făcut parte din juriu, şi care a fost mai norocos la tragerea la sorţi. Este vorba de juratul cu numărul 25, Cristiana.

De asemenea, am intermediat un premiu surpriză pentru copiii care au acceptat să se implice ca membri în juriu. Nu este uşor ceea ce le cer, şi mi se pare normal ca efortul să fie răsplătit. Premiul merge la: nr. 17, Radu.

Tabelele cu puncte, printscreen-urile de la extrageri, punctele acordate de juriu, sunt toate disponibile în pagina principală a concursului, în secţiunea de comentarii.

Câştigătorii au la dispoziţie trei zile pentru a revendica premiile. Până la data de 30 aprilie, ora 1:00 am, câştigătorii trebuie să adauge la acest articol un mesaj, folosind adresa de mail cu care au participat la concurs/juriu. Mesajul trebuie sa cuprindă:

 • Numărul de concurs/numărul în juriu şi numele participantului
 • Premiul câstigat
 • Adresa părintelui care va ridica premiului. Vă rog ca adresa poştală să includă şi codul poştal.
 • Un număr de telefon de contact.

Datele personale nu vor fi publicate pe site, mesajul va fi editat înainte de a deveni public.

Câştigătorii care nu îşi vor revendica premiile până la data menţionată le vor pierde, urmând a fi atribuite următorilor clasaţi, în cazul celor acordate de juriu, sau printr-o nouă extragere, în cazul celor "norocoase".

Vă mulţumesc tuturor pentru participare, şi vă doresc un Paşte fericit!

Multumesc cu această ocazie şi Editurii Casa, pentru susţinerea oferită.


Editura Casa

 

Vezi pagina principala a concursului >>>>>


Edit, 30 aprilie:
Trei dintre castigatori nu si-au revendicat premiile pana la termenul stabilit asa ca, conform regulamentului, am extras alti trei castigatori.

41 Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani
30 Denis R., Oradea, 5 ani
55 Alexandru B., Constanta, 6 ani

Ei au castigat un voucher in valoare de 20 lei. Am rugamintea sa revendicati premiile pana sambata, 4 mai, ora 10:00 a.m.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate, De-ale casei and tagged , , , , , , .

21 Comments

 1. Nr.19/ Zmau Marius
  Voucher în valoare de 60 lei
  [edit]
  Nr.20/ Raileanu Marius
  Voucher în valoare de 40 lei
  [edit]

 2. Numele meu este Uzum Razvan Viorel si am avut nr 4 in concurs. Sunt unul dintre castigatorii prin tragere la sorti a unui premiu de 20 ron. Mama mea este cea care va ridica premiul. Adresa este: [edit] . Sunt tare fericit! Multumim mult!

 3. Buna….fetita mea , Coca Nicoleta Amalia, a castigat unul din cele 5 premii prin tragere la sort cu numarul de concurs 48. Am dori sa primim carticica : Animale împletite cu tehnica scoubidou – Idei creative 71, pe adresa bunici: [edit]. Va multumim!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Va multumesc pentru premiul acordat prin tragere la sorti, si anume un voucher în valoare de 20 lei. Adresa mamei este: Barticel Daniela, [edit]. As dori, daca este posibil, cartea: „Bazele desenului” de Drabant András, diferenta de bani urmand s-o achit eu, la livrare. Felicitari inca o data pentru timpul dedicat organizarii acestor minunate concursuri!
  Paste fericit tuturor!

 5. Suntem foarte bucurosi pentru premiul lui Denis Rus,nr. 30,un voucher in valoare de 20 lei..Multumim si va dorim un praznic fericit tuturor.

 6. pentru Denis Rus Oradea,nr. 30, am dori Figurine si animale origami-idei creative67,Berko Magdolna si Picturi nostime pe sticla-idei creative 74,Ingrid Moras, urmand sa platesc diferenta la primirea coletului,daca este p?osibil.Adresa

  educ. [edit] Vom face premierea in cadru festiv pentru a-i stimula si pe parintii copiilor sa-i sustina.

 7. Buna ziua,

  sunt Mihaela Badea , mama castigatorului cu nr. 55 – Alexandru Badea. Va multumim pentru premiul acordat – voucherul de 20 lei si dorim sa comandam urmatoarele 2 carti de la editura casa, in contul acestui voucher:
  1. nr. 72 – Decoratiuni Florale de Pasti
  2. nr. 8 – Oua de Pasti.

  Adresa de livrare este [edit] Mentionez ca as dori sa ridic eu de la posta coletul si, daca este o diferenta la voucher o voi achita la ridicare.

  Sarbatori linistite va dorim,
  Mihaela Badea

 8. Va multumesc pentru premiul oferit Alexandru Ionut,din Bacau,si doamna lui invatatoare, Mirela Spita. Sarbatori cu bine!
  [edit]

 9. Premiile au fost revendicate. Am trimis astazi editurii Casa adresele si optiunile castigatorilor. Va tin la curent cu pasii urmatori, vor fi expediate in curand.

 10. Premiile au plecat catre castigatori. Va rog supravegheati casutele, sau intrebati la oficiul postal de care apartineti incepand de luni.
  Premiile se trimit gratuit o singura data.

 11. Noi am ridicat astazi coletul. Razvan deja a facut barcuta de pe coperta. Ii place foarte mult. Multumim editurii cat si dvs. pentru organizarea acestor frumoase concursuri. As mai dori sa va intreb cum se pot mari sabloanele din cartea (36) Modele de primavara si de Pasti

  • Eu le-am scanat, am marit poza intr-un program de editare, si am dat print din nou.
   Mai merge si la xerox, daca vrea sa va ajute, incadreaza modelul si ii spuneti de cate ori sa il mareasca.

 12. Am primit premiul surpriza Radu, membru in juriu. A fost chiar o surpriza, foarte placuta… Radu a fost incantat peste masura. Deja a pictat cateva figurine, asa „la cald”. Te rog sa-i transmiti multumirile noastre autoarei, le-a ambalat individual, cu multa grija. Iti multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente