Rasfat+balaceala=o sambata de neuitat

Dacă ar fi să aleg care a fost cea mai frumoasă zi de primăvară de anul acesta, aş spune clar, sâmbăta trecută. Şi nu frumoasă din cauza vremii, frumoasă pentru că, pentru câteva ore, şi eu, şi cei doi năzdrăvani ai mei, am uitat de tot şi de toate, ne-am rupt de lume şi ne-am simţit extraordinar, mai ales că aveam toţi trei nevoie de un astfel de moment.

Pe scurt, am participat sâmbătă la un eveniment organizat de White PR, în colaborare cu Mamica Urbana, şi găzduit de Orhideea Spa. Evenimentul a avut în prim plan prezentarea sistemului de supraveghere YouSee. Cât timp ne-am concentrat noi, cei mari, neuronul, de copii s-au ocupat cei de la BluParty, care au pus pe picioare o mini-petrecere.

Acum pe larg. Petrecerea copiilor a avut ca punct de atracţie, pentru al meu cel puţin, vederea panoramică de la etajul 11. Nu se mai dezlipea de fereastră… Greşeala mea că nu am luat casă la etajul 15! L-am întrebat cum a fost, dar cum şi el şi Iris erau printre cei mari, nu s-au lăsat antrenaţi în jocurile celor mici. Am văzut în schimb din poze că nu a fost chiar cum spuneau ei…

În timpul acesta, noi, grupul de mămici, încercam alături de Bogdan Neacşu să vedem ce şi cum cu sistemul de supraveghere… Teoretic am înţeles, e mai mult decât un webcam, căci e independentă, nu se blochează odată cu pc-ul, nu consumă cât un pc, e wireless, şi o poţi monta oriunde în casă, dar să ajungă la priză… Mie personal nu-mi foloseşte. Pentru că am copii suficient de mari, care s-au gândit, de când au văzut unde e camera la petrecere, să pună o sticlă în faţa ei, pe motiv că ce distracţie e aici dacă voi staţi şi vă uitaţi ce facem noi! Trebuia să-i supraveghem un pic să vedem cum merge aplicaţia pe smartphone şi pe tabletă, dar în lipsă de smartphone şi wifi pentru tabletă, am văzut un pic pe celelalte telefoane pe care aplicaţia a mers instalată. Apropo, cei pe vodafone n-au reuşit, căci netul mergea infernal… Aşadar am liniştit copiii, că nu am văzut mai nimic din petrecere. Dacă vreţi să încercaţi produsul, la finalul articolului am adăugat o notă cu detalii.

Revenind, ai mei sunt destul de mari cât să o scoată din priză, să o acopere, sau te-miri-ce idee. Chiar mi-au spus că n-am altceva de făcut decât să mă uit la ei!? Aşa că nu îmi propun să supraveghez copilul. Poate pentru cei mai mici… Sau dacă pleci de-acasă o perioadă mai lungă, căci are sistem de alertă prin sms cu senzorul de mişcare. Aici ar fi o idee, daca ai sms, verifici imediat prin aplicaţie dacă e cineva în casă, chiar dacă este întuneric. Dacă rămâne fără net, are şi opţiunea de a înregistra 7 zile pe card de 32GB. Dar nu am auzit să aibă şi acumulatori, în caz că pică curentul… sau dacă la revenirea curentului reporneşte singură… Ce mi-ar fi plăcut să aibă e control de direcţie, să o poţi mişca din aplicaţie. Dacă sunteţi în căutarea unui astfel de sistem de supraveghere video, puteţi afla mai multe detalii la ei pe site: YouSee.

Briose cu crema de vanilieDeliciul momentului l-au făcut însă cei de la Prajiturel.com, cu ajutorul căruia am trăit câteva momente extrem de dulci şi colorate. Nu ne-am mai întrebat de coloranţi, căci arătau atât de bine şi erau atât de bune, încât au dispărut de pe platouri până la finalul prezentării. Copiii aveau la petrecere variante naturale, fructe, iar noi ne-am lins degetele după brioşe… Dacă intraţi la ei pe site, să nu o faceţi pe stomacul gol, arată minunat!

Şi a urmat momentul mult aşteptat mai ales de copii… răsfăţul pus la dispoziţie de Orhideea Spa. Dacă până acum stăteam pe gânduri când venea vorba de cadouri pentru adulţi, ei bine, un card la Spa prinde bine oricărei mămici, dacă vrei cu adevărat să se simtă răsfăţată de ziua ei! Complexul arată nemaipomenit, nu ştiu dacă pozele au surprins şi atmosfera, însă aveam impresia că sunt undeva la marginea lumii, nu în mijlocul unei capitale aglomerate. Masajul? Nu mă mai gândesc cum am pierdut noţiunea timpului. Păcat că nu durează la nesfârşit!

Apoi ne-am bălăcit la piscină. După vreo 2 ore eu am cedat, m-am retras uşor, dar copiii au rezistat cu brio până spre ora 4, când i-a scos din piscină foamea, nu oboseala, şi promisiunea că mai venim, căci şoptise o păsărică cum că avem pregătit un voucher cadou, cu intrare în secţiunea Aqua… Piscina nu e adâncă, 1.50m, dacă mă iau după înălţimea mea, este încălzită la 30′, au şi bazin pentru copii mici, cu apa de jumătate de metru, şi jacuzzi lângă piscină.M-am distrat la final, la vestiar, când Irisuca mea era cu ochii pe posterele cu terapii în ofertă… şi se tot gândea cum s-ar simţi ea. I-am spus unde am fost eu, şi mi-a plăcut reacţia: data viitoare să te duci la cea cu ciocolată, meriţi mai mult! Mitica, cum se gândeşte la mine…

Finalul a aparţinut partenerilor acestui eveniment: Aqua Carpatica (ne-a însoţit pe tot parcursul zilei), Vavian Pharma (avem mai nou o oiţă Humana, înfăşată cu păturică Avent, care doarme cu noi), Weleda, Boutique Bebe, Cadouri Altfel.

5D3_5206
5D3_5251
5D3_5247
5D3_5213

5D3_5214

5D3_5236

5D3_5352
5D3_5408

5D3_5362

5D3_5368

5D3_5382

5D3_5390

5D3_5392

5D3_5401

5D3_5407


* Dacă doriţi să testaţi sistemul YouSee, iată ce aveţi de făcut:

  1. Se instaleaza din AppStore sau GooglePlay aplicatia MyNetVue pentru acces de pe tableta sau smartphone.
  2. Sau se acceseaza link-ul www.mynetvue.com pentru acces de pe calculator
  3. Se introduc:  User: talentedenazdravani  Parola: yousee
  4. Se acceseaza lista de camere domo din urmatorul meniu dupa caz: „My Views”, „Share cams” sau „Sharing with me”
  5. Click pe camera dorita din lista pentru a o acesa.

User: talentedenazdravani, parola: yousee. Mentiuni: Camerele sunt montate in locuri publice si nu au sunetul activat 24/24 din ratiuni de respectare a intimitatii. Daca nu se poate accesa contul sau camera, utilizatorul va trebui sa incerce mai tarziu pentru ca e posibil sa fie alta persoana care testeaza folosind acel cont. Camerele al carui nume incepe cu 3G sunt camere montate pe conexiuni 3G mobile Orange sau Vodafone si se vad mai slab daca sunt multi utilizatori conectati.

** Alte experienţe: Laura, Ina, Buburuza, Mihaela

Cristina H.
Posted in De-ale casei and tagged , , , , , , .

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente