Iepurasi din ciucuri

Povestea proiectelor din ciucuri a început la noi cu "Animale din ciucurasi", carte pe care am primit-o de la Editura Teora acum tare multă vreme, şi de care ne-am îndrăgostit iremediabil. Mi se pare oricând cadoul perfect pentru o aniversare, atunci când rătăceşti printre rafturile de păpuşi sau maşinuţe, şi nu ştii ce să alegi.

Anul acesta am căutat ceva modele de iepuraşi, căci parcă nu e Paşte dacă nu avem picior de iepure… Am găsit două variante cu pom-pom, sau ciucuri, mai pe româneşte. Aveam destule materiale, aşa că iată ce-a ieşit:

iepurasi-pom-pom

Cel din stânga este realizat din doi ciucuri, unul mai mare, unul mai mic, si o codită. Picioarele sunt patru ovale decupate din hârtie buretată/spumă eva, urechile la fel, şi boticul. Am adăugat ochişori mobili, şi iepuraşul este gata.

Cel din dreapta a fost un pic mai greu, din cauza mustăţilor. Le-am decupat pe toate trei din aceeaşi bucată, ca să stea apropiate, iar pe post de botic am lipit o mărgică. Ochişorii mobili sunt ingredientul principal, şi, la fel ca în cazul celuilalt, piesele sunt din hârtie buretată.

Este un proiect simplu si scurt, uşor de realizat chiar cu grupe mari de copii.

Spor la lucru!

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de Paști and tagged , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente