Idei pentru Iepuras (3) – AdevarulShop

În creştere de ceva vreme, AdevărulShop încearcă să fie un magazin universal, cu de toate, pentru toţi. Sunt IT, electronice, electrocasnice, dar şi la cărţi şi jucării. Nu găseşti chiar orice, dar nu strică să arunci un ochi, preţurile sunt ok pentru online.

La capitolul jucării au populat toate categoriile: articole bebelusi, mobilier si decor, papusi, vehicule plimbare si biciclete, figurine, jocuri si puzzle, jucării de exterior, vehicule jucării, jucării cu telecomanda, jucării educative, dar m-am oprit la alte categorii, care mă interesează în mod deosebit când achiziţionez jucării, indiferent de vârsta copilului.

Jucării de rol. Aici am regăsit ochelarii de spion pe care i-a primit Andrei de la moş Nicolae. Minunea are partea laterală a lentilei interioare transformată într-o oglindă, aşa că, deşi pare că ai o pereche banală de ochelari de soare, poţi "vedea la spate". Au fost amuzanţi mai ales când prietenii nu ştiau despre ce e vorba… Un alt lucru interesant descoperit sunt uniformele: bucătar, poliţist, medic, pirat. Sunt marcate ca şi costume de carnaval, dar pentru un joc de rol sunt excelente. Din păcate sunt pentru 1-4 ani, şi nu scrie nimic despre material, dar sunt Melissa & Doug.

Bucatarie Lifestyle Gourmet Cafe KitchenCostum carnaval copii Bucatar SefCostum carnaval copii Ofiter de PolitieCostum carnaval copii MedicCostum carnaval copii PiratCostum carnaval copii Cavaler

Arta şi îndemanare rămâne rubrica mea preferată. Este împărţită în categorii: desen şi pictură, cusut şi tricotat, confecţionare bijuterii, plastelina şi modelare, mozaic. La capitolul plastilină şi modelare am găsit şi seturile Tomy Clayzee, despre care am scris şi aici pe blog dar şi tablouri din spumă autocolantă, cu piese pretăiate, unul chiar foarte frumos, cu printesa. Eu am găsit prin târg unele asemănătoare, cu broscute, peştişori şi raţuşte.

Alex Toys - Invata sa brodeziAlex Toys - Primul meu set de cusutAlex Toys - Bratari impletiteAlex Toys - Margele din hartieJucarie Clayzee joaca cu lemnul - TomyAlex Toys - Printesa din basm, stikere din spuma

Închei cu seturile de construcţie, împărţite şi ele pe categorii: seturi cuburi si blocuri, seturi masini si vehicule, seturi cladiri, castele, diverse, seturi figurine, roboti. Nu au lego, dar sunt câteva destul de simpatice.

Set de constructie 16 modele cu sclipiciTrasura CenusareseiSet de constructie 175 piese cu sclipiciCutie'Sala de bal a Cenusaresei'Set de constructie Cutie pe roti cu 400 piese

 

Plimbare plăcută prin magazin!

 

Cristina H.
Posted in De-ale casei, Jocuri și jucării and tagged , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente